Olcartur geleneği bozmadı 5 kategoride 5 birincilik aldı

30.03.2019 - 12:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Olcartur geleneği bozmadı 5 kategoride 5 birincilik aldı

Türk Hava Yollarının 2018 yılı acenta ödüllerinin verildiği gecede Mersin'in gururu Olcartur her yil oldugu gibi bu yil'da yine geleneği bozmadı ve 5 katagoride 5 birincilik ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

İç Hat Satış Birinciliği ödülü,Diş Hat Satış Birinciliği ödülü, Business Class Satış Birinciliği ödülü, Coporate Bilet Satış Birinciliği ödülü ve Grup Bilet Satış Birinciliği ödülleri alan OLCARTUR büyük başarısını sürdürdü.Ödüllerini THY Satış Başkanı Sn Emre Menevşe'nin elinden Olcartur ekibinden Sema Topuzoğlu ve Başak Agirtaş aldılar.   OLCARTUR Yönetim Kurulu Başkanı Numan Olcar yaptığı açıklamada emeği geçen herkese teşekkür etti. Olcar, ˮ 1987 yılında kurduğumuz ve 32 yıldır hizmet verdiğimiz OLCARTURʹun bu yılda THYʹnin 5 kategorisinde birincilik ödülü almamız bizleri çok mutlu etti.OLCARTUR'un değerli ekibi, her daim gurur duyduğum mesai arkadaşlarım başta olmak üzere 32 Yıldır bizlere güvenen, kendilerine hizmet etme şansını bize veren müşteri ve kurumsal firmalarımıza şükranlarımı sunar ayrıca THY Adana Bölge Satış Şefi Sevgili Ali Rıza Ergen ve degerli ekibine şirketlerini en iyi temsil eden performansları ile gösterdikleri yakın işbirliğine teşekkür etmeyi bir borç bilirim."dedi.
Türk Hava Yollarının 2018 yılı acenta ödüllerinin verildiği gecede Mersin'in gururu Olcartur her yil oldugu gibi bu yil'da yine geleneği bozmadı ve 5 katagoride 5 birincilik ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

İç Hat Satış Birinciliği ödülü,Diş Hat Satış Birinciliği ödülü, Business Class Satış Birinciliği ödülü, Coporate Bilet Satış Birinciliği ödülü ve Grup Bilet Satış Birinciliği ödülleri alan OLCARTUR büyük başarısını sürdürdü.Ödüllerini THY Satış Başkanı Sn Emre Menevşe'nin elinden Olcartur ekibinden Sema Topuzoğlu ve Başak Agirtaş aldılar.

 

OLCARTUR Yönetim Kurulu Başkanı Numan Olcar yaptığı açıklamada emeği geçen herkese teşekkür etti. Olcar, ˮ 1987 yılında kurduğumuz ve 32 yıldır hizmet verdiğimiz OLCARTURʹun bu yılda THYʹnin 5 kategorisinde birincilik ödülü almamız bizleri çok mutlu etti.OLCARTUR'un değerli ekibi, her daim gurur duyduğum mesai arkadaşlarım başta olmak üzere 32 Yıldır bizlere güvenen, kendilerine hizmet etme şansını bize veren müşteri ve kurumsal firmalarımıza şükranlarımı sunar ayrıca THY Adana Bölge Satış Şefi Sevgili Ali Rıza Ergen ve degerli ekibine şirketlerini en iyi temsil eden performansları ile gösterdikleri yakın işbirliğine teşekkür etmeyi bir borç bilirim."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.