PASHA Kasap Mangal Döner Açıldı

01.01.2019 - 08:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

PASHA Kasap Mangal Döner Açıldı

PASHA Kasap Mangal Döner ,Akdeniz Belediyesi kuzeyinde Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk'un da katılımıyla açılışı gerçekleştirldi.

PASHA İki katlı  geniş mekanında Kasap reyonu büyük ilgi çekerken,köz mangallarıyla ustalar kebap,şiş,mangal keyfini kalıcı bir damak tadı hedefiyle müşterilerine sunmayı ilke edindiklerini belirten ünlü kasap ustası Muzaffer Koçtürk,konuklarına hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.Köz ateşindeki dönerlerinde de iddialı olduklarına dikkat çek Koçtürk,damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olmak istiyoruz dedi. Açılşı gerçekleştirlen PASHA Kentin merkezinde,mangal keyfinin yaşanacağı özel bir yer,güler yüzlü personeli ve usta kasaplarıyla yeni bir yaşam alanı.
PASHA Kasap Mangal Döner ,Akdeniz Belediyesi kuzeyinde Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk'un da katılımıyla açılışı gerçekleştirldi.

PASHA İki katlı  geniş mekanında Kasap reyonu büyük ilgi çekerken,köz mangallarıyla ustalar kebap,şiş,mangal keyfini kalıcı bir damak tadı hedefiyle müşterilerine sunmayı ilke edindiklerini belirten ünlü kasap ustası Muzaffer Koçtürk,konuklarına hizmet sunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.Köz ateşindeki dönerlerinde de iddialı olduklarına dikkat çek Koçtürk,damak tadına önem verenlerin uğrak yeri olmak istiyoruz dedi.

Açılşı gerçekleştirlen PASHA Kentin merkezinde,mangal keyfinin yaşanacağı özel bir yer,güler yüzlü personeli ve usta kasaplarıyla yeni bir yaşam alanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.