Şeytanlarlar’dan Arslan’lara vefa

04.12.2019 - 22:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şeytanlarlar’dan Arslan’lara vefa

Mersin’in Türkiye Bölgesel Amatör Lig temsilcisi İçel İdmanyurdu Taraftarı Kırmızı Şeytanlar Mersin’in sevilen iş adamları Hasan Arslan ve Mahmut Arslan’ı unutmadık. Dediler

Kırmızı Şeytanlar Türkiye Bölgesel Amatör Lig de deplasman da İskenderun sporla karşılaşmak için 17 otobüs ile Mersin in Sevilen iş adamları Mahmut Arslan ve Hasan Arslan’dan helallik almak için ziyaret ettiler, yaklaşık 300 kişilik taraftarı ile pankart açan taraftarlar bir açıklama yaparak şunları söylediler: "Bizler İyiyi Kötüyü Çok İyi Biliriz. Bu Şehirde Milyon Dolarlar Kazananları da Biliyoruz Bunlar Ne Şehirin Takımına Ne Şehre Ne Bir Garibana Yardımda Bulunmuyorlar. Soyadları Gibi Arslan Olan Mahmut Arslan Hasan Arslan Yıllarca Memleketimizin Takımı Mersinidmanyurdumuza Şeytanlar Grubuna KARŞILIKSIZ Destek Vermiştir Yanımızda Olmuşlardır. Garibana Yoksula Kimsesize Hep Destek Vermiştir. Her Zaman Sizinleyiz Arslan Ailesi."  
Mersin’in Türkiye Bölgesel Amatör Lig temsilcisi İçel İdmanyurdu Taraftarı Kırmızı Şeytanlar Mersin’in sevilen iş adamları Hasan Arslan ve Mahmut Arslan’ı unutmadık. Dediler

Kırmızı Şeytanlar Türkiye Bölgesel Amatör Lig de deplasman da İskenderun sporla karşılaşmak için 17 otobüs ile Mersin in Sevilen iş adamları Mahmut Arslan ve Hasan Arslan’dan helallik almak için ziyaret ettiler, yaklaşık 300 kişilik taraftarı ile pankart açan taraftarlar bir açıklama yaparak şunları söylediler:

"Bizler İyiyi Kötüyü Çok İyi Biliriz. Bu Şehirde Milyon Dolarlar Kazananları da Biliyoruz Bunlar Ne Şehirin Takımına Ne Şehre Ne Bir Garibana Yardımda Bulunmuyorlar. Soyadları Gibi Arslan Olan Mahmut Arslan Hasan Arslan Yıllarca Memleketimizin Takımı Mersinidmanyurdumuza Şeytanlar Grubuna KARŞILIKSIZ Destek Vermiştir Yanımızda Olmuşlardır. Garibana Yoksula Kimsesize Hep Destek Vermiştir. Her Zaman Sizinleyiz Arslan Ailesi."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.