Yeni normalleşme kararları açıklandı

28.05.2020 - 19:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeni normalleşme kararları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı sonrası alınan normalleşme kararlarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 1 haziran'dan itibaren  şehirler arası kısıtlama kalkıyor. Bakım kreş ve gündü bakım evleri 1 haziranda açılacak Kamu personelleri 1 haziran'da işe dönüyor. 65 yaş üstüne sokak kısıtlaması devam ediyor 20 yaş altına sokak kısıtlaması 18 yaşa indirilerek devam edecek.Bu grup Çarşamba ve Cuma günleri 14.00 -20.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek. 1 Haziran'dan itibaren restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, kaplıcalar saat 22.00'ye kadar hizmet verecek Plajlar, milli parklar, bahçeler 1 Haziran'da faaliyete geçebilecek. Müze ve ören yerleri de 1 Haziran'da açılıyor. Hayvan satış yerleri 1 Haziran, hipodromlar 10 Haziran'da yeniden faaliyete geçebilecek Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak. Spor tesisleri gece 24.00'e kadar hizmet verecek İşletme sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımız maske, mesafe, temizlik şartına uymak şartıyla işinin başında bulunabilecek   ,  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı sonrası alınan normalleşme kararlarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

1 haziran'dan itibaren  şehirler arası kısıtlama kalkıyor.

Bakım kreş ve gündü bakım evleri 1 haziranda açılacak

Kamu personelleri 1 haziran'da işe dönüyor.

65 yaş üstüne sokak kısıtlaması devam ediyor

20 yaş altına sokak kısıtlaması 18 yaşa indirilerek devam edecek.Bu grup Çarşamba ve Cuma günleri 14.00 -20.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek.

1 Haziran'dan itibaren restoran, kafe, pastane, kıraathane, çay bahçeleri, kaplıcalar saat 22.00'ye kadar hizmet verecek

Plajlar, milli parklar, bahçeler 1 Haziran'da faaliyete geçebilecek.

Müze ve ören yerleri de 1 Haziran'da açılıyor.

Hayvan satış yerleri 1 Haziran, hipodromlar 10 Haziran'da yeniden faaliyete geçebilecek

Yol güzergahlarındaki dinlenme tesisleri de 1 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak.

Spor tesisleri gece 24.00'e kadar hizmet verecek

İşletme sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımız maske, mesafe, temizlik şartına uymak şartıyla işinin başında bulunabilecek

 

,
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.