Hasan Arslan'a Bir 'Yılın İş İnsanı' Ödülü de Altın Palmiye Ödülleri'nden

Ekonomi 21.11.2023 - 10:45, Güncelleme: 21.11.2023 - 10:59
 

Hasan Arslan'a Bir 'Yılın İş İnsanı' Ödülü de Altın Palmiye Ödülleri'nden

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Kalite Zirvesi’nde 'Yılın İş İnsanı' ödülünü alan Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a bir ödül de 10. Altın Palmiye Ödülleri'nden geldi.

Hem uluslararası alanda hem de yurt içinde başarısını sürdüren ve geçtiğimiz günlerde  Avrupa Kalite Zirvesi’nde 'Yılın İş İnsanı' ödülünü alan Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a bir ödül de 10. Altın Palmiye Ödülleri'nden geldi. Ödül töreninde konuşan Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan şu ifadelere yer verdi: Bugün İstanbul Raffles Otel’de gerçekleşen ‘Altın Palmiye Ödülleri’ 10.yıl özel organizasyonunda ‘Yılın İş Adamı’ ödülünü almaktan duyduğum mutluluğu ve gururu sizlerle de paylaşmak isterim. Bugüne kadar edindiğim tecrübelere göre hiçbir başarı tesadüf değildir ve yaklaşık yarım asırlık çalışma hayatıma baktığımda kendi değerimizi sadece çalışarak koruyabileceğimizi görüyorum. Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak yenilikleri, ilerlemesini ve gelişmesini sağlayacak önemli adımları attığımız firmalarımızı iş dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz. Sanat, siyaset ve İş Dünyasının saygın isimlerinin ağırlandığı bu Ödül törenini kusursuzluğu için her adımda büyük titizlik gösteren ekibe, Big Creative Yönetim Kurulu Başkanı Kıymetli Nedim Delibaş’a, başarıları ödülle taçlandırılan saygın konuklara teşekkürlerimi sunuyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Geçtiğimiz günlerde Avrupa Kalite Zirvesi’nde 'Yılın İş İnsanı' ödülünü alan Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a bir ödül de 10. Altın Palmiye Ödülleri'nden geldi.

Hem uluslararası alanda hem de yurt içinde başarısını sürdüren ve geçtiğimiz günlerde  Avrupa Kalite Zirvesi’nde 'Yılın İş İnsanı' ödülünü alan Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a bir ödül de 10. Altın Palmiye Ödülleri'nden geldi.

Ödül töreninde konuşan  Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan şu ifadelere yer verdi:

Bugün İstanbul Raffles Otel’de gerçekleşen ‘ Altın Palmiye Ödülleri’ 10.yıl özel organizasyonunda ‘Yılın İş Adamı’ ödülünü almaktan duyduğum mutluluğu ve gururu sizlerle de paylaşmak isterim.
Bugüne kadar edindiğim tecrübelere göre hiçbir başarı tesadüf değildir ve yaklaşık yarım asırlık çalışma hayatıma baktığımda kendi değerimizi sadece çalışarak koruyabileceğimizi görüyorum. Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak yenilikleri, ilerlemesini ve gelişmesini sağlayacak önemli adımları attığımız firmalarımızı iş dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz.
Sanat, siyaset ve İş Dünyasının saygın isimlerinin ağırlandığı bu Ödül törenini kusursuzluğu için her adımda büyük titizlik gösteren ekibe, Big Creative Yönetim Kurulu Başkanı Kıymetli Nedim Delibaş’a, başarıları ödülle taçlandırılan saygın konuklara teşekkürlerimi sunuyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.