Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Sedat Gezer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bilim-Teknoloji 27.09.2022 - 19:39, Güncelleme: 27.09.2022 - 19:39
 

Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Sedat Gezer Son Yolculuğuna Uğurlandı

26.09.2022 tarihinde Mersin Tece Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda şehit olan, Polis Memuru Sedat Gezer son yolculuğuna uğurlandı.

26.09.2022 tarihinde Mersin Tece Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgüt mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek Şehit olan, Mersin Polisevi Koruma Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Sedat Gezer, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.   Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için ilk olarak Mersin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törende şehidin özgeçmişi okunarak dualar edildi.   Öğle namazını müteakip, Muğdat Camii’nde İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Polis Memuru Sedat Gezer'in naaşı dualar eşliğinde Akbelen Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,Emniyet Genel Müdürü/Vali Mehmet Aktaş ve beraberindekiler Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, Türk Bayrağı takdim etti.   Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ve cenaze törenine İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Vali Ali Hamza Pehlivan ve Emniyet Genel Müdürü/Vali Mehmet Aktaş ile birlikte Mersin Milletvekilleri, mülki, askeri ve adli erkan, şehidin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.                                                                                                                                                                                                                                                                                 
26.09.2022 tarihinde Mersin Tece Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda şehit olan, Polis Memuru Sedat Gezer son yolculuğuna uğurlandı.
26.09.2022 tarihinde Mersin Tece Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgüt mensubu hain teröristler ile kahramanca mücadele ederek Şehit olan, Mersin Polisevi Koruma Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Sedat Gezer, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
 
Şehit Polis Memuru Sedat Gezer için ilk olarak Mersin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törende şehidin özgeçmişi okunarak dualar edildi.

 
Öğle namazını müteakip, Muğdat Camii’nde İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Polis Memuru Sedat Gezer'in naaşı dualar eşliğinde Akbelen Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,Emniyet Genel Müdürü/Vali Mehmet Aktaş ve beraberindekiler Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, Türk Bayrağı takdim etti.
 
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ve cenaze törenine İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Vali Ali Hamza Pehlivan ve Emniyet Genel Müdürü/Vali Mehmet Aktaş ile birlikte Mersin Milletvekilleri, mülki, askeri ve adli erkan, şehidin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
                                                                                                                                                                                                                                                                                
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.