2.Uluslararası Tarsus Kukla Festivali Yoğun İlgi Görüyor

Güncel 06.11.2023 - 10:13, Güncelleme: 06.11.2023 - 10:13
 

2.Uluslararası Tarsus Kukla Festivali Yoğun İlgi Görüyor

Tarsus Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Kukla Festivali ile dünya ve Türkiye kukla sanatına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin yanı sıra Arjantin, Rusya ve İspanya’dan gelen kukla sanatçıları, Tarsus'ta sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. Festival 10 Kasım’a kadar devam edecek. Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali, Tarsus’ta çocukları ve yetişkinleri kukla sanatıyla tanıştırıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde özellikle çocuklar için hazırlanan kukla oyunları büyük ilgi görüyor. Tarsuslu minikler, hem eğlenceli anlar yaşarken hem de sanatla tanışma fırsatı buluyor. Yetişkinler için düzenlenen kukla gösterileri de sanatseverlerden tam not alıyor. Bireysel katılımların yanı sıra festivale okullar, dernekler ve STK’lar da yoğun ilgi gösteriyor. FESTİVAL, 10 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, festivalde Türkiye'deki kukla sanatının gelişimine katkı sağlamak amacıyla kukla gösterilerini izleyiciyle buluşturuyor. Festival, Türkiye'nin yanı sıra Arjantin, Rusya ve İspanya gibi ülkelerden gelen kukla sanatçılarını ağırlayarak uluslararası bir platform sunuyor.  2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali, 10 Kasım tarihine kadar devam ederek Tarsuslu sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Sanat, eğlence ve öğrenmenin bir arada olduğu bu etkinlik, Tarsus halkı ve ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanıyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Tarsus Belediyesi bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Kukla Festivali ile dünya ve Türkiye kukla sanatına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin yanı sıra Arjantin, Rusya ve İspanya’dan gelen kukla sanatçıları, Tarsus'ta sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor. Festival 10 Kasım’a kadar devam edecek.

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali, Tarsus’ta çocukları ve yetişkinleri kukla sanatıyla tanıştırıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen festivalde özellikle çocuklar için hazırlanan kukla oyunları büyük ilgi görüyor. Tarsuslu minikler, hem eğlenceli anlar yaşarken hem de sanatla tanışma fırsatı buluyor. Yetişkinler için düzenlenen kukla gösterileri de sanatseverlerden tam not alıyor. Bireysel katılımların yanı sıra festivale okullar, dernekler ve STK’lar da yoğun ilgi gösteriyor.

FESTİVAL, 10 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, festivalde Türkiye'deki kukla sanatının gelişimine katkı sağlamak amacıyla kukla gösterilerini izleyiciyle buluşturuyor. Festival, Türkiye'nin yanı sıra Arjantin, Rusya ve İspanya gibi ülkelerden gelen kukla sanatçılarını ağırlayarak uluslararası bir platform sunuyor.  2. Uluslararası Tarsus Kukla Festivali, 10 Kasım tarihine kadar devam ederek Tarsuslu sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek. Sanat, eğlence ve öğrenmenin bir arada olduğu bu etkinlik, Tarsus halkı ve ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanıyor.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.