Anamur Belediyesi Kültür ve Muz Festivali ile Dev Açılışa Hazırlanıyor

Güncel 05.07.2023 - 18:44, Güncelleme: 05.07.2023 - 18:44
 

Anamur Belediyesi Kültür ve Muz Festivali ile Dev Açılışa Hazırlanıyor

Anamur Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali ile Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etap açılışına hazırlanıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Anamur 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali bu yıl 21, 22, 23 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile başlatılacak olan Festival de Yerel ve Uluslararası Halk Dansları ekipleri gösteri yapacak. Ünlü sanatçılar Ecem Umay ve Bilal Sonses'in sahne alacağı festivalin ikinci günü olan 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Anamur Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etap açılışı da gerçekleştirilecek. Vatandaşları 3 gün sürecek olan festivale davet eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:" Bu yıl 15.'sini düzenleyeceğimiz Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali etkinlikleri kapsamında yapımını tamamladığımız Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etabı'nın da açılışını gerçekleştireceğiz. Bütün hemşehrilerimizi heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Anamur Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali ile Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etap açılışına hazırlanıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Anamur 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali bu yıl 21, 22, 23 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşü ile başlatılacak olan Festival de Yerel ve Uluslararası Halk Dansları ekipleri gösteri yapacak. Ünlü sanatçılar Ecem Umay ve Bilal Sonses'in sahne alacağı festivalin ikinci günü olan 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Anamur Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etap açılışı da gerçekleştirilecek.

Vatandaşları 3 gün sürecek olan festivale davet eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:" Bu yıl 15.'sini düzenleyeceğimiz Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali etkinlikleri kapsamında yapımını tamamladığımız Dr. Devlet Bahçeli Sahil Parkı 2. Etabı'nın da açılışını gerçekleştireceğiz. Bütün hemşehrilerimizi heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.