Ayhan Kızıltan yeniden MTSO Başkanlığına Seçildi.

Güncel 23.12.2022 - 17:38, Güncelleme: 23.12.2022 - 18:03
 

Ayhan Kızıltan yeniden MTSO Başkanlığına Seçildi.

MTSO'da başkanlık seçimi gerçekleşti ve mevcut Başkan Ayhan Kızıltan yeniden MTSO başkanlığına seçildi.

Gerçekleşen seçimde 3 aday yarıştı. Ayhan Kızıltan 44 oy, Alper Gürsoy 43 oy ve Hakan Kayacı da 27 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.  "Tek yumruk elele büyük Mersin için çalışacağız." Seçim sonrasında bir açıklamada bulunan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, "MTSO olarak bundan sonra iş insanları ile birlikte MTSO'yu daha da güçlendireceğiz. Büyük Mersin'i hep birlikte ortaya çıkaracağız. Bizim amacımız bu. Bundan sonra artık Yarından itibaren MTSO tek yürek. Tek yumruk elele büyük Mersin için çalışacağız.  Kızıltan, hırpalayıcı bir seçim sistemine sahip olduklarını belirterek, " İnsanlar birbirleriyle kavga ediyor, küsüyor müthiş zorlayıcı bir ortam Bu sistemin değiştirilmesi için bir tüzük komisyonu kuracağız. Seçim sisteminin değişmesi için TOBB nezdinde girişimlerde bulanacağız. Artık MTSO seçimlerinde birbirlerini kırmadan ki nasıl belediye başkanları çıkıp aday oluyor ve belediye meclis üyelerini beliryor. Burada da aynı sistemi oluşturup, kimseyi kimseyle çarpıştırmadan, küstürmeden çok güzel bir ortamda MTSO yönetimini seçeceğiz. Bu arada 4.5 yıl görev yaptım. Mersin medyasında son derece  tutarlı ve etik davranan, memleketi germeyen sürekli şehrimizi yönetenleri motive eden bir medya olduğu için ben tüm basın ve medyamızı kutluyorum.Bundan sonra basımızla elele Mersin'in bütün kurumlarıyla tek yürek Mersin için çalışacağız " dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
MTSO'da başkanlık seçimi gerçekleşti ve mevcut Başkan Ayhan Kızıltan yeniden MTSO başkanlığına seçildi.

Gerçekleşen seçimde 3 aday yarıştı. Ayhan Kızıltan 44 oy, Alper Gürsoy 43 oy ve Hakan Kayacı da 27 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. 

"Tek yumruk elele büyük Mersin için çalışacağız."

Seçim sonrasında bir açıklamada bulunan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, "MTSO olarak bundan sonra iş insanları ile birlikte MTSO'yu daha da güçlendireceğiz. Büyük Mersin'i hep birlikte ortaya çıkaracağız. Bizim amacımız bu. Bundan sonra artık Yarından itibaren MTSO tek yürek. Tek yumruk elele büyük Mersin için çalışacağız. 

Kızıltan, hırpalayıcı bir seçim sistemine sahip olduklarını belirterek, " İnsanlar birbirleriyle kavga ediyor, küsüyor müthiş zorlayıcı bir ortam Bu sistemin değiştirilmesi için bir tüzük komisyonu kuracağız. Seçim sisteminin değişmesi için TOBB nezdinde girişimlerde bulanacağız. Artık MTSO seçimlerinde birbirlerini kırmadan ki nasıl belediye başkanları çıkıp aday oluyor ve belediye meclis üyelerini beliryor. Burada da aynı sistemi oluşturup, kimseyi kimseyle çarpıştırmadan, küstürmeden çok güzel bir ortamda MTSO yönetimini seçeceğiz.

Bu arada 4.5 yıl görev yaptım. Mersin medyasında son derece  tutarlı ve etik davranan, memleketi germeyen sürekli şehrimizi yönetenleri motive eden bir medya olduğu için ben tüm basın ve medyamızı kutluyorum.Bundan sonra basımızla elele Mersin'in bütün kurumlarıyla tek yürek Mersin için çalışacağız " dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.