Başkan Abdullah Özyiğit’ten 19 Mayıs mesajı

Güncel 18.05.2023 - 14:57, Güncelleme: 18.05.2023 - 14:57
 

Başkan Abdullah Özyiğit’ten 19 Mayıs mesajı

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

Başkan Özyiğit, mesajında gençlere seslenen Başkan Özyiğit, “Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan da sizlersiniz. Şimdi söz sırası sizin! Yeniliklere cesurca yönelen, başarıya ulaşmak için azimle çalışan gençlerimiz! Güçlü sesiniz, fikirleriniz, heyecanınız ve enerjinizle her şey çok güzel olacak…”dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Değişim ve dönüşümün ta kendisi olan sevgili gençler! Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı kurtuluş hareketi, milletimizin bağımsızlık ateşini tutuşturdu. Bugün, o ateşi siz gençlerimizin kalbinde ve ruhunda görüyorum. Büyük Atatürk'ün mirasını sahiplenin, yaşatın ve onun yolundan ilerleyin. Bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daima yükseklerde tutun. Çünkü ülkemizin kalkınmasında ve demokratikleşmesinde sizlerin rolü büyük. Sizler, aklın ve bilimin rehberliğinde ülkemizi daha ileriye taşıyacak nesilsiniz. Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan da sizlersiniz. Şimdi söz sırası sizin! Yeniliklere cesurca yönelen, başarıya ulaşmak için azimle çalışan gençlerimiz! Güçlü sesiniz, fikirleriniz, heyecanınız ve enerjinizle her şey çok güzel olacak… İnanıyoruz ve güveniyoruz, baharı getirecek olan sizlersiniz…19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.

Başkan Özyiğit, mesajında gençlere seslenen Başkan Özyiğit, “Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan da sizlersiniz. Şimdi söz sırası sizin! Yeniliklere cesurca yönelen, başarıya ulaşmak için azimle çalışan gençlerimiz! Güçlü sesiniz, fikirleriniz, heyecanınız ve enerjinizle her şey çok güzel olacak…”dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Değişim ve dönüşümün ta kendisi olan sevgili gençler! Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı kurtuluş hareketi, milletimizin bağımsızlık ateşini tutuşturdu. Bugün, o ateşi siz gençlerimizin kalbinde ve ruhunda görüyorum. Büyük Atatürk'ün mirasını sahiplenin, yaşatın ve onun yolundan ilerleyin. Bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daima yükseklerde tutun. Çünkü ülkemizin kalkınmasında ve demokratikleşmesinde sizlerin rolü büyük. Sizler, aklın ve bilimin rehberliğinde ülkemizi daha ileriye taşıyacak nesilsiniz. Geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan da sizlersiniz. Şimdi söz sırası sizin! Yeniliklere cesurca yönelen, başarıya ulaşmak için azimle çalışan gençlerimiz! Güçlü sesiniz, fikirleriniz, heyecanınız ve enerjinizle her şey çok güzel olacak… İnanıyoruz ve güveniyoruz, baharı getirecek olan sizlersiniz…19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.