Başkan Bozdoğan 'Tarsus’un İl Olması İçin Çaba Göstereceğim'

Güncel 23.05.2023 - 16:12, Güncelleme: 23.05.2023 - 16:12
 

Başkan Bozdoğan 'Tarsus’un İl Olması İçin Çaba Göstereceğim'

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hesap verilebilirlik ilkesiyle kentin ana unsuru olan mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Yarbay Şemsettin Mahalle halkı ile görüşen Başkan Bozdoğan, mahallenin geliştirilmesi için sorunlarını yerinde dinledi, taleplerini not aldı. “Bu memleket hepimizin” diyen Başkan Bozdoğan, Tarsus’un il olması için çaba göstereceğini ifade etti. Kent kimliğinin en önemli değeri mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, Yarbay Şemsettin Mahalle halkını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Tarsus Belediyesi’nin olanaklarının mahallelerin sorunlarını gidermek için seferber edildiğini ifade eden Başkan Bozdoğan, vatandaşlar ile sohbet etti. Not alınan sorunların çözüme kavuşturması adına çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. BAŞKAN BOZDOĞAN, “İL OLDUĞUMUZ ZAMAN BU KENTİN KADERİNİ SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ” Mahallelere daha iyi yaşam koşulları kazandırmak amacıyla çalışmaları yürüten Başkan Bozdoğan, mahallelerin önemine değinerek “ Bu memleket hepimizin. Hepimiz nereye gidersek gidelim gittiğimiz yerde vatandan, bayraktan bahsediyoruz ama üçüncü olarak da Tarsus'tan bahsediyoruz. Buranın il olması için çok çaba gösterdim. Hala da Tarsus’un il olması için çaba göstereceğim. Şayet il olduğumuz zaman bu kentin kaderini sizler belirleyeceksiniz. Sizin talepleriniz, doğrularınız neyse o olacak. Beni burada misafir ettiğiniz içinde hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hesap verilebilirlik ilkesiyle kentin ana unsuru olan mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Yarbay Şemsettin Mahalle halkı ile görüşen Başkan Bozdoğan, mahallenin geliştirilmesi için sorunlarını yerinde dinledi, taleplerini not aldı. “Bu memleket hepimizin” diyen Başkan Bozdoğan, Tarsus’un il olması için çaba göstereceğini ifade etti.

Kent kimliğinin en önemli değeri mahallelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, Yarbay Şemsettin Mahalle halkını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Tarsus Belediyesi’nin olanaklarının mahallelerin sorunlarını gidermek için seferber edildiğini ifade eden Başkan Bozdoğan, vatandaşlar ile sohbet etti. Not alınan sorunların çözüme kavuşturması adına çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN, “İL OLDUĞUMUZ ZAMAN BU KENTİN KADERİNİ SİZLER BELİRLEYECEKSİNİZ”

Mahallelere daha iyi yaşam koşulları kazandırmak amacıyla çalışmaları yürüten Başkan Bozdoğan, mahallelerin önemine değinerek “ Bu memleket hepimizin. Hepimiz nereye gidersek gidelim gittiğimiz yerde vatandan, bayraktan bahsediyoruz ama üçüncü olarak da Tarsus'tan bahsediyoruz. Buranın il olması için çok çaba gösterdim. Hala da Tarsus’un il olması için çaba göstereceğim. Şayet il olduğumuz zaman bu kentin kaderini sizler belirleyeceksiniz. Sizin talepleriniz, doğrularınız neyse o olacak. Beni burada misafir ettiğiniz içinde hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.