Başkan Tarhan, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Güncel 21.04.2023 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2023 - 09:14
 

Başkan Tarhan, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen törende personeli ile bayramlaşarak, güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen törende belediye çalışanlarıyla bayramlaşarak, güzel bir bayram geçirmelerini diledi. Belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşmaya, tüm çalışanların yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çalışanlarla tek tek selamlaşan Başkan Tarhan, çikolata ve kolonya ikram etti. Bazı çalışanların sevgi gösterilerinin yanında çocukların da bayramlaşamaya katılmaları renkli görüntüler oluşturdu. Depremden kaynaklı bayramın buruk geçeğini dile getiren ve 14 Mayıs seçimlerden sonra daha mutlu bayramların yaşanacağını ifade eden Başkan Tarhan “Sevgili Mezitli ailem çok önemli günlerden geçiyoruz. Mayıs ayı içerisinde çok farklı etkinliklerimiz olacak ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek nitelikte bir seçim olacak. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle burukta olsa bu bayramı kutlayacağız. İnşallah bu tür olayları bir daha yaşamayız. Mayıs ayı bahar ayıdır. Bizler Mezitli’de her zaman baharı yaşayan toplumuz. Bu bayramı buruk geçirdik fakat seçimlerden sonra daha mutlu, ekonomisi daha güçlü, işsizliğin daha az olduğu, gençlerimizin daha umutlu olduğu ve refah seviyesi daha yüksek bir bayram yaşamayı umut ediyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen törende personeli ile bayramlaşarak, güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ramazan Bayramı öncesinde düzenlenen törende belediye çalışanlarıyla bayramlaşarak, güzel bir bayram geçirmelerini diledi. Belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşmaya, tüm çalışanların yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çalışanlarla tek tek selamlaşan Başkan Tarhan, çikolata ve kolonya ikram etti. Bazı çalışanların sevgi gösterilerinin yanında çocukların da bayramlaşamaya katılmaları renkli görüntüler oluşturdu.

Depremden kaynaklı bayramın buruk geçeğini dile getiren ve 14 Mayıs seçimlerden sonra daha mutlu bayramların yaşanacağını ifade eden Başkan Tarhan “Sevgili Mezitli ailem çok önemli günlerden geçiyoruz. Mayıs ayı içerisinde çok farklı etkinliklerimiz olacak ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek nitelikte bir seçim olacak. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle burukta olsa bu bayramı kutlayacağız. İnşallah bu tür olayları bir daha yaşamayız. Mayıs ayı bahar ayıdır. Bizler Mezitli’de her zaman baharı yaşayan toplumuz. Bu bayramı buruk geçirdik fakat seçimlerden sonra daha mutlu, ekonomisi daha güçlü, işsizliğin daha az olduğu, gençlerimizin daha umutlu olduğu ve refah seviyesi daha yüksek bir bayram yaşamayı umut ediyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.