Başkan Tarhan, sanayi esnafını ziyaret etti

Güncel 24.05.2022 - 09:57, Güncelleme: 24.05.2022 - 09:57
 

Başkan Tarhan, sanayi esnafını ziyaret etti

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

Sanayi sitesini dolaşarak esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, aracını tamir için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyarette, esnafın yaşadığı sıkıntılarla ilgili fikir alışverişi yapılırken, sanayinin taşınması konusunda görüşler aktarıldı. Başkan Tarhan, yaptıkları hizmetlerle ilgili esnafın görüşünü alırken, önerileri de not etti. Görevde bulunduğu 8 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştuğunu söyleyen Başkan Tarhan, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak yapılması gereken rutin görevleri arttırarak sürdürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Tarhan, "Dünya olarak Korona Virüs gibi çok özel bir süreci atlatmış durumdayız. Virüs dalgasının neden olduğu ekonomik ve sosyal kriz insanlarımızı bunaltmış durumdaydı. Bunun sonrasında yaşanan ekonomik kriz de esnafımızı ve vatandaşlarımızı çok zor durumda bırakmıştır. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Yaşanan sürecin atlatılması için çok önemli fikir ve öneriler aldık" dedi. İletilen dilek ve şikayetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaran Başkan Tarhan, "Halkımızdan gelen istek ve şikayetler sayesinde en kısa sürede sorunu tespit edip çözüme kavuşturmaktayız. Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz, ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz" diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdi.

Sanayi sitesini dolaşarak esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, aracını tamir için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyarette, esnafın yaşadığı sıkıntılarla ilgili fikir alışverişi yapılırken, sanayinin taşınması konusunda görüşler aktarıldı.

Başkan Tarhan, yaptıkları hizmetlerle ilgili esnafın görüşünü alırken, önerileri de not etti.

Görevde bulunduğu 8 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştuğunu söyleyen Başkan Tarhan, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, Belediye olarak yapılması gereken rutin görevleri arttırarak sürdürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Tarhan, "Dünya olarak Korona Virüs gibi çok özel bir süreci atlatmış durumdayız. Virüs dalgasının neden olduğu ekonomik ve sosyal kriz insanlarımızı bunaltmış durumdaydı. Bunun sonrasında yaşanan ekonomik kriz de esnafımızı ve vatandaşlarımızı çok zor durumda bırakmıştır. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Yaşanan sürecin atlatılması için çok önemli fikir ve öneriler aldık" dedi.

İletilen dilek ve şikayetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaran Başkan Tarhan, "Halkımızdan gelen istek ve şikayetler sayesinde en kısa sürede sorunu tespit edip çözüme kavuşturmaktayız. Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz, ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.