Başkan Yılmaz; “Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde Buluşalım”

Güncel 30.12.2023 - 16:18, Güncelleme: 30.12.2023 - 16:18
 

Başkan Yılmaz; “Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde Buluşalım”

Mersin’in sembolü haline gelen “Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde” bu yıl da birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesi verilecek.

Toroslar Belediyesinin, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümünde Mersin Valiliği ile birlikte düzenleyeceği yürüyüş; 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye önünden başlayarak, Mersin Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlanacak. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak’ı bu yıl da coşkuyla kutlamaya hazırlandıklarını belirterek; “Milli değerlerimize her zaman sahip çıkacağız. Unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi. Başkan Yılmaz, 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde herkesi tek yürek, tek nefes olmaya davet etti. “3 OCAK, HEPİMİZİN BAYRAMI” Başkan Yılmaz; “Kentimizin Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümünü kutlamak üzere, milli mücadele ruhu ve gururuyla 3 Ocak Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünde Zafer Yürüyüşümüz için bir araya geliyoruz. Marşlar ve mehteran eşliğinde bayraklarımızla, kalpaklarımızla Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Devlet Millet El Ele” hep birlikte yürüyeceğiz”  dedi. “3 Ocak, destansı bir mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir” diyen Başkan Yılmaz; “Nice zorluklara kahramanca göğüs germiş, hiçbir koşul altında vatanını terk etmemiş ve kanının son damlasına kadar mücadele etmiş olan atalarımızın mirasını, bugün dahi, gururla omuzlarımızda taşıyoruz. Mersin'in en önemli ortak değeri 3 Ocak Mersin’in kurtuluşu’dur. Bunu hep birlikte yaşamamız, çocuklarımıza öğretmemiz ve yaşatmamız gerekiyor. Mersin Valiliğimizin himayesinde yapacağımız Zafer Yürüyüşümüzde buluşalım” diye konuştu. 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünden başlayarak Kuvayi Milliye Caddesi, Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Cemal Paşa Caddesi, Çakmak Caddesi, Tren Garı, İstiklal Caddesi ve Sakarya Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek olan yürüyüşe bu yıl da köyden kente binlerce vatandaş katılacak.
Mersin’in sembolü haline gelen “Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde” bu yıl da birlik ve beraberliğin en güzel fotoğraf karesi verilecek.

Toroslar Belediyesinin, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümünde Mersin Valiliği ile birlikte düzenleyeceği yürüyüş; 3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye önünden başlayarak, Mersin Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlanacak.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak’ı bu yıl da coşkuyla kutlamaya hazırlandıklarını belirterek; “Milli değerlerimize her zaman sahip çıkacağız. Unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

Başkan Yılmaz, 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’nde herkesi tek yürek, tek nefes olmaya davet etti.

“3 OCAK, HEPİMİZİN BAYRAMI”

Başkan Yılmaz; “Kentimizin Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümünü kutlamak üzere, milli mücadele ruhu ve gururuyla 3 Ocak Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünde Zafer Yürüyüşümüz için bir araya geliyoruz. Marşlar ve mehteran eşliğinde bayraklarımızla, kalpaklarımızla Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Devlet Millet El Ele” hep birlikte yürüyeceğiz”  dedi.

“3 Ocak, destansı bir mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir” diyen Başkan Yılmaz; “Nice zorluklara kahramanca göğüs germiş, hiçbir koşul altında vatanını terk etmemiş ve kanının son damlasına kadar mücadele etmiş olan atalarımızın mirasını, bugün dahi, gururla omuzlarımızda taşıyoruz. Mersin'in en önemli ortak değeri 3 Ocak Mersin’in kurtuluşu’dur. Bunu hep birlikte yaşamamız, çocuklarımıza öğretmemiz ve yaşatmamız gerekiyor. Mersin Valiliğimizin himayesinde yapacağımız Zafer Yürüyüşümüzde buluşalım” diye konuştu.

3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 08.00’da Toroslar Kuvayi Milliye Anıtı önünden başlayarak Kuvayi Milliye Caddesi, Eski Devlet Hastanesi Kavşağı, Cemal Paşa Caddesi, Çakmak Caddesi, Tren Garı, İstiklal Caddesi ve Sakarya Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek olan yürüyüşe bu yıl da köyden kente binlerce vatandaş katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.