Bedrettin Gündeş'ten açıklama

24.07.2020 - 11:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bedrettin Gündeş'ten açıklama

Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı ve Mersin'in sevilen yüzü Bedrettin Gündeş geçtiğimiz günlerde hakkında yazılanlara sosyal medya hesabından cevap vererek, " Beni anlatmayan, tanımlamayan her görüş ve yazılıp çizilenlerin benim için bir değerinin olmadığını, içsel duygularımın çok samimi yoğunluğuyla söyleyebilirim."dedi

Bedrettin Gündeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifaelere yer verdi: Güçlü beyinler fikirleri ve sistemleri tartışır, vasat beyinler olaylara takılır, zayıf beyinler ise küçücük dünyalarında insanları konuşur ve hiç var olmamış gibi yok olup giderler. “Aklınızda olanları, hayata geçirecek kadar yüreğiniz yoksa ömrünüz cesaretli insanların dedikodularını yapmakla geçer.” Bedrettin Gündeş olarak; hiçbir partinin, hiçbir dinin, hiçbir kişinin, hiçbir ideolojinin esiri olmadan kendi değer yargılarım, bilinç düzeyim ve edindiğim deneyimler ışığında yaşamımı şekillendiriyorum. Her kişiyi ve olayı kendi gerçeğinde görüyor ve kendi bilinç dünyamda yorumluyorum. Her kişinin görüş, düşünce ve kutsallarına saygım vardır. Kişilerden, partilerden, ideolojilerden ve dinsel yapılanmalardan çıkardığım çok önemli dersler vardır elbette. Ama evrensel bakışımla tarihsel süreci, yaşamı, doğayı ve insanı algılama yetilerimle yorumlamaya çalışıyorum. Bu bakış açım bana, hümanizmin değerlerini katıyor. Anlama ve değer verme güdülerimi güçlendiriyor. Adalet, özgürlük ve eşitlik kavramlarının içini doldurmaya destek oluyor. Bu bakış açım; damarlarımdaki akan sıvı ve hücreleriyle beslenen insansı duygularımın açığa çıkmasına neden oluyor. Ayrımcılığı ret eden, mantıkla örtüşmeyen hırs ve egolardan arınmış bir yaşamla, toplumsal sürece güç katmaya çalışıyorum. Beni anlatmayan, tanımlamayan her görüş ve yazılıp çizilenlerin benim için bir değerinin olmadığını, içsel duygularımın çok samimi yoğunluğuyla söyleyebilirim. “Sizin istediğiniz gibi konuşup yaşamaktansa, kendi istediğim gibi konuşup özgürlük tadında yol almayı tercih ederim” BEDRETTİN GÜNDEŞ  
Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı ve Mersin'in sevilen yüzü Bedrettin Gündeş geçtiğimiz günlerde hakkında yazılanlara sosyal medya hesabından cevap vererek, " Beni anlatmayan, tanımlamayan her görüş ve yazılıp çizilenlerin benim için bir değerinin olmadığını, içsel duygularımın çok samimi yoğunluğuyla söyleyebilirim."dedi

Bedrettin Gündeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifaelere yer verdi:

Güçlü beyinler fikirleri ve sistemleri tartışır, vasat beyinler olaylara takılır, zayıf beyinler ise küçücük dünyalarında insanları konuşur ve hiç var olmamış gibi yok olup giderler.

“Aklınızda olanları, hayata geçirecek kadar yüreğiniz yoksa ömrünüz cesaretli insanların dedikodularını yapmakla geçer.”

Bedrettin Gündeş olarak; hiçbir partinin, hiçbir dinin, hiçbir kişinin, hiçbir ideolojinin esiri olmadan kendi değer yargılarım, bilinç düzeyim ve edindiğim deneyimler ışığında yaşamımı şekillendiriyorum.

Her kişiyi ve olayı kendi gerçeğinde görüyor ve kendi bilinç dünyamda yorumluyorum. Her kişinin görüş, düşünce ve kutsallarına saygım vardır.

Kişilerden, partilerden, ideolojilerden ve dinsel yapılanmalardan çıkardığım çok önemli dersler vardır elbette.

Ama evrensel bakışımla tarihsel süreci, yaşamı, doğayı ve insanı algılama yetilerimle yorumlamaya çalışıyorum.

Bu bakış açım bana, hümanizmin değerlerini katıyor. Anlama ve değer verme güdülerimi güçlendiriyor. Adalet, özgürlük ve eşitlik kavramlarının içini doldurmaya destek oluyor.

Bu bakış açım; damarlarımdaki akan sıvı ve hücreleriyle beslenen insansı duygularımın açığa çıkmasına neden oluyor.

Ayrımcılığı ret eden, mantıkla örtüşmeyen hırs ve egolardan arınmış bir yaşamla, toplumsal sürece güç katmaya çalışıyorum.

Beni anlatmayan, tanımlamayan her görüş ve yazılıp çizilenlerin benim için bir değerinin olmadığını, içsel duygularımın çok samimi yoğunluğuyla söyleyebilirim.

“Sizin istediğiniz gibi konuşup yaşamaktansa, kendi istediğim gibi konuşup özgürlük tadında yol almayı tercih ederim”

BEDRETTİN GÜNDEŞ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.