Büyükşehir ve Meski Ekipleri Gece Boyunca Sahadaydı

Güncel 26.11.2023 - 21:09, Güncelleme: 26.11.2023 - 21:09
 

Büyükşehir ve Meski Ekipleri Gece Boyunca Sahadaydı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri, gece boyunca çalışarak yağışların neden olabileceği olumsuzlukların önüne geçti.

Gündüz saatlerinde başlayan ve gece boyu devam eden sağanak yağışların¸ vatandaşları ve ulaşımı olumsuz etkilememesi için kentin kritik bölgelerinde çalışmalar yürüten ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek sorun yaşanabilecek noktalara anında müdahale etti. Mersin’de gündüz saatlerinde başlayan ve gece boyu etkisini gösteren sağanak yağışların, vatandaşları olumsuz etkilememesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri sabaha kadar sahadaydı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok da sahada çalışmaları takip ederek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipleri yönlendirdi. Aşırı yağışlar nedeniyle bazı caddelerde oluşan su birikintileri ekiplerin anında müdahalesi ile ortadan kaldırıldı. MESKİ, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin yağış öncesi ve gece boyunca gerekli yerlerde yaptığı çalışmalar sayesinde ulaşımda da herhangi bir aksama olmadı. Ekipler, 34. Cadde, Liman Kavşağı ve çevresi ile Adnan Menderes Bulvarı başta olmak üzere birçok noktada çalıştı. Yağış öncesi mazgallar temizlendi Ekipler, yağış öncesinde vatandaşların çöplerini atması nedeniyle tıkanan mazgalları tek tek temizledi. Yol kenarına atılan çöpleri ve dökülen yaprakları da mazgalları tıkamaması için temizleyen ekipler, fırtına nedeniyle devrilen ağaçları ve kırılan dalları da kaldırdı. Vatandaş ihbarlarına anında müdahale Genel Sekreter Olcay Tok başkanlığında oluşturulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası öncülüğünde kentin kritik noktalarına konuşlanan ekipler, vatandaşlardan Alo 185’e gelen ihbarları da değerlendirerek sorun yaşanabilecek noktalara anında müdahale etti. Ekipler, Pazar günü de süreceği tahmin edilen yağışlar için teyakkuzda olmayı sürdürecek.                                                                                                                                                                       
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri, gece boyunca çalışarak yağışların neden olabileceği olumsuzlukların önüne geçti.

Gündüz saatlerinde başlayan ve gece boyu devam eden sağanak yağışların¸ vatandaşları ve ulaşımı olumsuz etkilememesi için kentin kritik bölgelerinde çalışmalar yürüten ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek sorun yaşanabilecek noktalara anında müdahale etti.

Mersin’de gündüz saatlerinde başlayan ve gece boyu etkisini gösteren sağanak yağışların, vatandaşları olumsuz etkilememesi için Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri sabaha kadar sahadaydı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok da sahada çalışmaları takip ederek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipleri yönlendirdi. Aşırı yağışlar nedeniyle bazı caddelerde oluşan su birikintileri ekiplerin anında müdahalesi ile ortadan kaldırıldı.

MESKİ, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin yağış öncesi ve gece boyunca gerekli yerlerde yaptığı çalışmalar sayesinde ulaşımda da herhangi bir aksama olmadı. Ekipler, 34. Cadde, Liman Kavşağı ve çevresi ile Adnan Menderes Bulvarı başta olmak üzere birçok noktada çalıştı.

Yağış öncesi mazgallar temizlendi

Ekipler, yağış öncesinde vatandaşların çöplerini atması nedeniyle tıkanan mazgalları tek tek temizledi. Yol kenarına atılan çöpleri ve dökülen yaprakları da mazgalları tıkamaması için temizleyen ekipler, fırtına nedeniyle devrilen ağaçları ve kırılan dalları da kaldırdı.

Vatandaş ihbarlarına anında müdahale

Genel Sekreter Olcay Tok başkanlığında oluşturulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası öncülüğünde kentin kritik noktalarına konuşlanan ekipler, vatandaşlardan Alo 185’e gelen ihbarları da değerlendirerek sorun yaşanabilecek noktalara anında müdahale etti. Ekipler, Pazar günü de süreceği tahmin edilen yağışlar için teyakkuzda olmayı sürdürecek.                                                                                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.