Cenkcimenoğlu; ‘Bayram sevincimiz ekonomik krize ‘KURBAN GİTTİ’

Güncel 06.07.2022 - 18:27, Güncelleme: 06.07.2022 - 18:39
 

Cenkcimenoğlu; ‘Bayram sevincimiz ekonomik krize ‘KURBAN GİTTİ’

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında; bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu dile getiren Başkan Cenkcimenoğlu, son iki yıldır korona virüsün etkileri nedeniyle doyasıya yaşanamayan bayram sevincinin bu yıl da ekonomik krizle gölgelendiğini söyledi. Başkan Cenkcimenoğlu, “İki yıldır pandemi nedeniyle kurban bayramını sevdiklerimizden uzak kutlamak zorunda kalmıştık. Maalesef bu yıl da aşırı zamlanan akaryakıt fiyatları ve temel gıda maddelerine ile kurban fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle insanlarımız ya bayram ziyareti yapamıyor, ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarının yanına gidemiyor, pek çok vatandaşımız kurban kesemiyor, çocuklarına bayramlık alamıyor” diye konuştu. Başkan Cenkcimenoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Temennimiz, DEVA iktidarı ile ülkemizin barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. DEVA Partisi iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlayacağımız günler yakındır. Bu vesile ile sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında; bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu dile getiren Başkan Cenkcimenoğlu, son iki yıldır korona virüsün etkileri nedeniyle doyasıya yaşanamayan bayram sevincinin bu yıl da ekonomik krizle gölgelendiğini söyledi. Başkan Cenkcimenoğlu, “İki yıldır pandemi nedeniyle kurban bayramını sevdiklerimizden uzak kutlamak zorunda kalmıştık. Maalesef bu yıl da aşırı zamlanan akaryakıt fiyatları ve temel gıda maddelerine ile kurban fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle insanlarımız ya bayram ziyareti yapamıyor, ya da başka şehirlerde yaşayan akrabalarının yanına gidemiyor, pek çok vatandaşımız kurban kesemiyor, çocuklarına bayramlık alamıyor” diye konuştu.

Başkan Cenkcimenoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Temennimiz, DEVA iktidarı ile ülkemizin barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. DEVA Partisi iktidarında sıkıntıların aşılarak el ele bayramlar kutlayacağımız günler yakındır. Bu vesile ile sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, bayramın sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.