CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu'ndan Mersin Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Güncel 18.12.2023 - 19:59, Güncelleme: 19.12.2023 - 06:44
 

CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu'ndan Mersin Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

"Kadın Gücü" ile buluşacağı yer Mezitli diyerek yola çıkan Mersin siyasetinin tanınan ve sevilen ismi CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler hazır bulundu.  Ziyarette konuşan CHP  Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu, Mersin yerel basınına önem verdiğini dile getirerek "Mezitli Belediye başkan aday adaylığı gibi bir yolda Mersin’i en önemli dinamiklerinden biri olarak gördüğüm gazeteciler cemiyetini en başta ziyaret etmek istedim. Mersin sizlerden sorulur. 20 yıldır aktif siyasetin içinden biri olarak gazeteci arkadaşlarım şunu çok iyi bilirler ki hep beraber çalışmışımdır onlarla. Benim için her birinin kıymeti çok fazladır.Buradan yol arkadaşlığı yapan Mustafa Esmer Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Sizlerin de kendisiyle alakadar ollmanız beni mutlu ediyor.Bu dayanışmayı hissettim. Burası benim için çok önemli bir kuruluş. İnşallah belediye başkanı olduğumda da bunu ne kadar önemsediğimi sizlere ispat etmiş olacağım. Sizlerle birlikte çalışacağım. Çünkü Mersin'in yerel yönetimlerini belirleyen de bir anlamda sizler olacaksınız. O çalışmalarınızı bizzat halka vatandaşa aktaran da siz olacaksınız. Siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan her kimsesiz olmadan ne gücünü gösterebilir ne de çalışmalarını halka aktarabilir. Böyle bir görevde birlikte çalışacağız birlikte yol alacağız."dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dle getiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ”Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Siyasette bir kadın belediye başkanı olması bizim için çok önemli.Gazetecilerin hem iyi gününde hem kötü gününde yanlarında oluyorsunuz Sizi yakinen tanıyorlar.Kent siyaseti içerisinde hep varsınız.Kadının gücünü gösteriyorsunuz ve kent demokrasisine büyük katkı sağlıyorsunuz.Size teşekkür ederken çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Göreve geldiğinizde büyük başarılar elde edeceğinize gönülden inanıyoruz” dedi                                                                                                                                                                                            
"Kadın Gücü" ile buluşacağı yer Mezitli diyerek yola çıkan Mersin siyasetinin tanınan ve sevilen ismi CHP Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu, Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette  Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler hazır bulundu. 

Ziyarette konuşan CHP  Mezitli Belediye Başkan A.Adayı Av.Nevin Zaimoğlu, Mersin yerel basınına önem verdiğini dile getirerek " Mezitli Belediye başkan aday adaylığı gibi bir yolda Mersin’i en önemli dinamiklerinden biri olarak gördüğüm gazeteciler cemiyetini en başta ziyaret etmek istedim. Mersin sizlerden sorulur. 20 yıldır aktif siyasetin içinden biri olarak gazeteci arkadaşlarım şunu çok iyi bilirler ki hep beraber çalışmışımdır onlarla. Benim için her birinin kıymeti çok fazladır.Buradan yol arkadaşlığı yapan Mustafa Esmer Cengiz’e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Sizlerin de kendisiyle alakadar ollmanız beni mutlu ediyor.Bu dayanışmayı hissettim.

Burası benim için çok önemli bir kuruluş. İnşallah belediye başkanı olduğumda da bunu ne kadar önemsediğimi sizlere ispat etmiş olacağım. Sizlerle birlikte çalışacağım. Çünkü Mersin'in yerel yönetimlerini belirleyen de bir anlamda sizler olacaksınız. O çalışmalarınızı bizzat halka vatandaşa aktaran da siz olacaksınız. Siyaset yapan, belediye başkanlığı yapan her kimsesiz olmadan ne gücünü gösterebilir ne de çalışmalarını halka aktarabilir. Böyle bir görevde birlikte çalışacağız birlikte yol alacağız."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dle getiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ”Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.Siyasette bir kadın belediye başkanı olması bizim için çok önemli.Gazetecilerin hem iyi gününde hem kötü gününde yanlarında oluyorsunuz Sizi yakinen tanıyorlar.Kent siyaseti içerisinde hep varsınız.Kadının gücünü gösteriyorsunuz ve kent demokrasisine büyük katkı sağlıyorsunuz.Size teşekkür ederken çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz. Göreve geldiğinizde büyük başarılar elde edeceğinize gönülden inanıyoruz” dedi                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.