CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı ses getirmeye devam ediyor.

Güncel 02.02.2024 - 17:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 17:16
 

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı ses getirmeye devam ediyor.

Ardı arkası kesilmeden yapılan ziyaretlere bir yenisi daha eklendi.

Merkez Seçim Ofisi’nde Mersin Demokrasi ve Dayanışma Platformu, Kurtuluşçular katılımıyla CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ali Göbel ve İlçe yönetiminden Lütfü Tahir Yurttaş başta olmak üzere, platform üyelerinden oluşan yoğun katılımlı bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. ‘Ya hep beraber, ya hiçbirimiz’ mesajı veren platform üyeleri, aday adaylığı sürecinden itibaren CHP adayı Ahmet Serkan Tuncer’in yanında saf tuttuklarını ifade ettiler. Canla başla çalışacaklarını ifade eden üyeler; “Gezmedik kapı, gezmedik sokak, gezmedik cadde bırakmayacağız. Biz Ahmet Serkan Tuncer için buradayız. Bu yola birlikte baş koyduk. 1 Nisan sabahı Mezitli’nin bayramı olacak. Biz buradayız, Ahmet Başkanımız ile birlikteyiz.” ifadelerini kullandı. Katılımcılar arasında Başkan Adayı Tuncer’in lise arkadaşı Barış Eroğlu da yer aldı. Eroğlu ise Tuncer hakkında şunları söyledi; “Biz Ahmet Başkanım ile aynı okulda, aynı sıralarda büyüdük. O zamanlarda bile öğretmenlerimiz ‘ne olmak istiyorsunuz?’ diye sorduğunda Ahmet’in cevabı hep aynıydı. ‘Ben Mezitli Belediye Başkanı olacağım’ diyordu. Kararlılığı ve tutumuyla gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah 1 Nisan’da hepimizin desteği ve koşulsuz güveni ile bu hayalini gerçekleştirecek.” diye konuştu. TUNCER; “1 NİSAN SABAHI ZAFER MEŞALEMİZİ YAKACAĞIZ” Başkan Adayı Tuncer ise teşekkür ile başlayan konuşmasına şu şekilde devam etti; “Sizinle birlikte yollardan geçtik, pankartlar astık, mücadele verdik. Aday adaylığından itibaren yanımda olan ve koşulsuz desteğini yanımda hissettiğim herkes ile birlikte bu başarı merdivenlerini tırmanacağız. Sayısız desteğinizi ve güveninizi hissettiğim, doğduğum büyüdüğüm ilçeye Belediye Başkan Adayı olduğum için çok şanslıyım. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı zafer meşalelerimizi hep birlikte yakıp o makama omuz omuza çıkacağız. İyi ki varsınız!”                                                                                                                                                                                                                   
Ardı arkası kesilmeden yapılan ziyaretlere bir yenisi daha eklendi.

Merkez Seçim Ofisi’nde Mersin Demokrasi ve Dayanışma Platformu, Kurtuluşçular katılımıyla CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ali Göbel ve İlçe yönetiminden Lütfü Tahir Yurttaş başta olmak üzere, platform üyelerinden oluşan yoğun katılımlı bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

‘Ya hep beraber, ya hiçbirimiz’ mesajı veren platform üyeleri, aday adaylığı sürecinden itibaren CHP adayı Ahmet Serkan Tuncer’in yanında saf tuttuklarını ifade ettiler. Canla başla çalışacaklarını ifade eden üyeler;

“Gezmedik kapı, gezmedik sokak, gezmedik cadde bırakmayacağız. Biz Ahmet Serkan Tuncer için buradayız. Bu yola birlikte baş koyduk. 1 Nisan sabahı Mezitli’nin bayramı olacak. Biz buradayız, Ahmet Başkanımız ile birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.

Katılımcılar arasında Başkan Adayı Tuncer’in lise arkadaşı Barış Eroğlu da yer aldı. Eroğlu ise Tuncer hakkında şunları söyledi;

“Biz Ahmet Başkanım ile aynı okulda, aynı sıralarda büyüdük. O zamanlarda bile öğretmenlerimiz ‘ne olmak istiyorsunuz?’ diye sorduğunda Ahmet’in cevabı hep aynıydı. ‘Ben Mezitli Belediye Başkanı olacağım’ diyordu. Kararlılığı ve tutumuyla gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah 1 Nisan’da hepimizin desteği ve koşulsuz güveni ile bu hayalini gerçekleştirecek.” diye konuştu.

TUNCER; “1 NİSAN SABAHI ZAFER MEŞALEMİZİ YAKACAĞIZ”

Başkan Adayı Tuncer ise teşekkür ile başlayan konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Sizinle birlikte yollardan geçtik, pankartlar astık, mücadele verdik. Aday adaylığından itibaren yanımda olan ve koşulsuz desteğini yanımda hissettiğim herkes ile birlikte bu başarı merdivenlerini tırmanacağız. Sayısız desteğinizi ve güveninizi hissettiğim, doğduğum büyüdüğüm ilçeye Belediye Başkan Adayı olduğum için çok şanslıyım.

Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı zafer meşalelerimizi hep birlikte yakıp o makama omuz omuza çıkacağız. İyi ki varsınız!”                                                                                                                                                                                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.