CHP'li Kış 'Ortak paydamız, sevdamız Mersin'

Siyaset 19.07.2023 - 15:30, Güncelleme: 19.07.2023 - 15:30
 

CHP'li Kış 'Ortak paydamız, sevdamız Mersin'

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimle göreve gelen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Mersin ekonomisi konuşuldu. Ticaret ve Sanayi Odası'nın siyaset üstü bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Hakan Sefa Çakır, “Sizlerin de de desteğiyle birlik beraberliğimizi sürdürerek, talep ve sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturmak istiyoruz” dedi. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da siyasilerin ve STK'ların ortak paydalarının her zaman Mersin olduğunu hatırlatarak, “Parti ideolojisi olmadan, Mersin ideolojisinde birleşebilmeliyiz” dedi. Mersin’in tüm milletvekillerinin bir araya gelebilmesini arzuladığını dile getiren Kış, “Mersin için görev dağılımları yaparak, hep birlikte hareket etmeliyiz. Aramızda benim gibi iş dünyasında seçilen vekillerimiz var. Bu nedenle daha önceden oluşturduğumuz diyalog ve ilişkiler bizim için büyük fırsat. Bunu kullanmamız gerekiyor. Sayın Başkan'a da yeni görevinde başarılar diler, bu kentin hem bir milletvekili hem de bir iş insanı olarak yanlarında olduğumu bilmelerini isterim" şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimle göreve gelen MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Mersin ekonomisi konuşuldu.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın siyaset üstü bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Hakan Sefa Çakır, “Sizlerin de de desteğiyle birlik beraberliğimizi sürdürerek, talep ve sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturmak istiyoruz” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da siyasilerin ve STK'ların ortak paydalarının her zaman Mersin olduğunu hatırlatarak, “Parti ideolojisi olmadan, Mersin ideolojisinde birleşebilmeliyiz” dedi.

Mersin’in tüm milletvekillerinin bir araya gelebilmesini arzuladığını dile getiren Kış, “ Mersin için görev dağılımları yaparak, hep birlikte hareket etmeliyiz. Aramızda benim gibi iş dünyasında seçilen vekillerimiz var. Bu nedenle daha önceden oluşturduğumuz diyalog ve ilişkiler bizim için büyük fırsat. Bunu kullanmamız gerekiyor. Sayın Başkan'a da yeni görevinde başarılar diler, bu kentin hem bir milletvekili hem de bir iş insanı olarak yanlarında olduğumu bilmelerini isterim" şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.