Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mezitli İçin Birlik Rüzgarı

Siyaset 28.02.2024 - 09:00, Güncelleme: 28.02.2024 - 09:00
 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mezitli İçin Birlik Rüzgarı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, “Hepimiz Biriz, Mezitli Biziz” sloganıyla Mezitli'nin farklı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Tuncer, bu kampanya ile Mezitli'nin her bir bireyine ulaşmayı ve kapsamlı bir hizmet anlayışı sunmayı hedefliyor. MEZİTLİ'NİN HER KÖŞESİNE ULAŞIYORUZ Davultepe ve Tece mahallelerindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Tuncer, “Dokunmadık yürek, çalmadık kapı, gezmedik sokak bırakmayacağız. Bu zafer, hepimizin olacak!” diyerek Mezitli'ye olan bağlılığını ve hizmet aşkını vurguladı. MEZİTLİ İÇİN DURMAK YOK “İşimiz Gücümüz Mezitli” diyen Tuncer, Mezitli'nin hak ettiği hizmetlere kavuşması için var gücüyle çalıştıklarını belirtti. Tece'de emekli vatandaşlarla ve Davultepe'de gençlerle bir araya gelerek, Mezitli'nin her kesiminden insanın desteğini almayı amaçladı ve birlik mesajları verdi. COŞKUMUZ VE BİRLİĞİMİZLE ‘BİRLİKTE  KAZANACAĞIZ!’ Tuncer, “Birliğimiz, coşkumuz ve gençliğimiz var oldukça, birlikte kazanacağız! Mezitli'ye güzellik katmaya var gücümüzle geliyoruz.” diyerek seçim kampanyasındaki pozitif enerjiyi ve umudu vurguladı. OMUZ OMUZA YENİLİKLERE Akdeniz Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tuncer, “Omuz omuza, hep birlikte yeniliklere gidiyoruz!” diyerek Mezitli'de yapacakları değişim ve yenilikler için vatandaşların desteğini istedi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli'yi hizmet, adalet ve yenilikle buluşturma sözü vererek, tüm Mezitli halkını 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde birlikte tarih yazmaya davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, “Hepimiz Biriz, Mezitli Biziz” sloganıyla Mezitli'nin farklı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor.

Tuncer, bu kampanya ile Mezitli'nin her bir bireyine ulaşmayı ve kapsamlı bir hizmet anlayışı sunmayı hedefliyor.

MEZİTLİ'NİN HER KÖŞESİNE ULAŞIYORUZ

Davultepe ve Tece mahallelerindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Tuncer, “Dokunmadık yürek, çalmadık kapı, gezmedik sokak bırakmayacağız. Bu zafer, hepimizin olacak!” diyerek Mezitli'ye olan bağlılığını ve hizmet aşkını vurguladı.

MEZİTLİ İÇİN DURMAK YOK

“İşimiz Gücümüz Mezitli” diyen Tuncer, Mezitli'nin hak ettiği hizmetlere kavuşması için var gücüyle çalıştıklarını belirtti. Tece'de emekli vatandaşlarla ve Davultepe'de gençlerle bir araya gelerek, Mezitli'nin her kesiminden insanın desteğini almayı amaçladı ve birlik mesajları verdi.

COŞKUMUZ VE BİRLİĞİMİZLE ‘BİRLİKTE  KAZANACAĞIZ!’

Tuncer, “Birliğimiz, coşkumuz ve gençliğimiz var oldukça, birlikte kazanacağız! Mezitli'ye güzellik katmaya var gücümüzle geliyoruz.” diyerek seçim kampanyasındaki pozitif enerjiyi ve umudu vurguladı.

OMUZ OMUZA YENİLİKLERE

Akdeniz Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tuncer, “Omuz omuza, hep birlikte yeniliklere gidiyoruz!” diyerek Mezitli'de yapacakları değişim ve yenilikler için vatandaşların desteğini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli'yi hizmet, adalet ve yenilikle buluşturma sözü vererek, tüm Mezitli halkını 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde birlikte tarih yazmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.