Davut Güngör 'Tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum'

Güncel 24.02.2024 - 13:43, Güncelleme: 24.02.2024 - 13:43
 

Davut Güngör 'Tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum'

Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Davut Güngör; “Günahlardan aklanma ve arınma anlamına gelen bu mübarek gecenin tüm İslam Alemi’nin ve Ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır.” dedi. Bu mübarek günün; birlik ve beraberliği pekiştirmesini, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini gönülden temenni ettiğini belirten Güngör “ Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu gece Yüce Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesiledir. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Güngör Group Yönetim Kurulu Başkanı Davut Güngör, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Davut Güngör; “Günahlardan aklanma ve arınma anlamına gelen bu mübarek gecenin tüm İslam Alemi’nin ve Ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Berat gecesi, insanlar arasındaki dargınlıkları gidermek, kırılan kalpleri onarmak için de büyük bir fırsattır.” dedi.

Bu mübarek günün; birlik ve beraberliği pekiştirmesini, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini gönülden temenni ettiğini belirten Güngör “ Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu gece Yüce Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesiledir. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.

Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.