Dayanışma Konseri’nde elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kültür-Sanat 25.04.2023 - 15:21, Güncelleme: 25.04.2023 - 15:21
 

Dayanışma Konseri’nde elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmeleri A.Ş’nin işbirliğiyle sanat eğitimi gören depremzede öğrenciler yararına konser düzenlendi

    Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmeleri A.Ş’nin işbirliğiyle sanat eğitimi gören depremzede öğrenciler yararına düzenlenen Dayanışma Konseri’nde elde edilen gelir, 06 Şubat Depremleri nedeniyle yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalarak göç eden ve eğitimini Mersin’de sürdüren öğrencilere ulaştırıldı.     Sanat Etkinlikleri Derneği çatısı altında gerçekleştirilen konserde elde edilen gelir ise Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olmak üzere her iki okulda tespit edilen ihtiyaç sahibi 32 öğrenciye toplam 200 bin TL nakit para olarak teslim edildi.     Mersin Uluslararası Müzik Festivali, başta Mersin Liman İşletmeleri olmak üzere toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini göstererek hem salonumuzu dolduran, hem de askıda bilet uygulamasıyla destek veren Mersinli sanatseverlere teşekkürlerini borç bilir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmeleri A.Ş’nin işbirliğiyle sanat eğitimi gören depremzede öğrenciler yararına konser düzenlendi

     Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmeleri A.Ş’nin işbirliğiyle sanat eğitimi gören depremzede öğrenciler yararına düzenlenen Dayanışma Konseri’nde elde edilen gelir, 06 Şubat Depremleri nedeniyle yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalarak göç eden ve eğitimini Mersin’de sürdüren öğrencilere ulaştırıldı.

    Sanat Etkinlikleri Derneği çatısı altında gerçekleştirilen konserde elde edilen gelir ise Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olmak üzere her iki okulda tespit edilen ihtiyaç sahibi 32 öğrenciye toplam 200 bin TL nakit para olarak teslim edildi.

    Mersin Uluslararası Müzik Festivali, başta Mersin Liman İşletmeleri olmak üzere toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini göstererek hem salonumuzu dolduran, hem de askıda bilet uygulamasıyla destek veren Mersinli sanatseverlere teşekkürlerini borç bilir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.