'Destek Ol Engelleri Aşalım'

05.12.2019 - 21:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Destek Ol Engelleri Aşalım'

“Destek Ol Engelleri Aşalım” projesi tüm hızı ile sürüyor. Mezitli Belediyesi Ortaokulu’na, Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Mezitli Kent Konseyinin desteği ile Destek Eğitim Sınıfı yapıldı.

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul un desteği ile yapılan Destek Eğitim Sınıfı, yetersizliği ve özel yetenekli öğrenciler için büyük önem taşıyor. Mezitli Belediyesi Ortaokulu’nda Destek Eğitim Sınıfının açılışına Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, ASKON Şube Başkanı Hasan Arslan’ın yerine, Humay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Mezitli Ortaokulu Müdürü Ahmet Eroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Destek Eğitim Sınıfının açılışında konuşan Okul Müdürü Ahmet Eroğlu, desteklerinden dolayı Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ile ASKON’a ve Arslan ailesine teşekkür etti. Eroğlu, “Eğitime verilen destek, insana verilen destektir” dedi. “ASIL YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR” Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul’da önceliklerinin eğitim olduğuna vurgu yaptı. Gelbul, “Bu konuda, kentte yaşayan Sivil Toplum örgütleri ile iş birliği yapıyoruz. Asıl yatırımın insana yapılması gerekiyor. Bunun da en iyi yolu eğitime yatırımdır. Bir toplumun gelişmesi, medeniyet seviyesinin yükselmesi ve ülkenin refah içerisinde olmasının yolu, o toplumun eğitiminden geçer” dedi. “EĞİTİME DESTEK ÇOK ÖNEMLİ” Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, STK’ların ve Mezitli Kent Konseyinin işbirliği ile okullara yapılan bu destekleri önemsediklerini söyledi. Kılıç, “Engelleri birlikte aşmanın yolu eğitime verilen destekle olur. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen  Mezitli Kent Konseyine ve ASKON ailesine teşekkür ederiz. Son yıllarda eğitime verilen destekle, okuma yazma oranında büyük başarı yakalamış durumdayız” diye konuştu.   “OKUYAN NESLİN, GELECEĞE DAHA GÜVENLE BAKACAĞINA KUŞKU YOK” ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan’a vekalet eden Humay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, “ “Destek Ol Engelleri Aşalım” Proje kapsamında, okullarda, tam zamanlı kaynaştırma yoluyla eğitimlerine devam eden, yetersizliği olan öğrenciler ile özel yetenekli öğrenciler için özel eğitim desteği verilmesi amacıyla, eğitim odamızı, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul’un da bu ihtiyacı bizlere bildirmesiyle, ASKON olarak  destek verdik. Eğitime yatırım, insana yatırım olarak algılanması, bütün yatırımlardan daha öncelikli görüyoruz. Okuyan neslin geleceğe daha güvenle bakacağına kuşku yok. Bu nedenle önceliğimiz eğitime destek amaçlı sosyal sorumluluk projesidir. ASKON ailesi olarak bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz destek eğitim odası, bir çok çocuğumuza dokunacak. Bu dokunuşlar bizlere umut olacak. Umutların tükenmemesi dileğiyle; öncelikle ASKON aileme, Mezitli Kent Konseyi başkanı Sibel Gelbul’a, Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimize ve tüm emeği geçen, aracı olan, yapan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkanı Sibel Gelbul ve ASKON’u temsilen Mahmut Arslan’a plaket verdi.
“Destek Ol Engelleri Aşalım” projesi tüm hızı ile sürüyor. Mezitli Belediyesi Ortaokulu’na, Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Mezitli Kent Konseyinin desteği ile Destek Eğitim Sınıfı yapıldı.

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul un desteği ile yapılan Destek Eğitim Sınıfı, yetersizliği ve özel yetenekli öğrenciler için büyük önem taşıyor.

Mezitli Belediyesi Ortaokulu’nda Destek Eğitim Sınıfının açılışına Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, ASKON Şube Başkanı Hasan Arslan’ın yerine, Humay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Mezitli Ortaokulu Müdürü Ahmet Eroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Destek Eğitim Sınıfının açılışında konuşan Okul Müdürü Ahmet Eroğlu, desteklerinden dolayı Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ile ASKON’a ve Arslan ailesine teşekkür etti.

Eroğlu, “Eğitime verilen destek, insana verilen destektir” dedi.

“ASIL YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR”

Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul’da önceliklerinin eğitim olduğuna vurgu yaptı.

Gelbul, “Bu konuda, kentte yaşayan Sivil Toplum örgütleri ile iş birliği yapıyoruz. Asıl yatırımın insana yapılması gerekiyor. Bunun da en iyi yolu eğitime yatırımdır. Bir toplumun gelişmesi, medeniyet seviyesinin yükselmesi ve ülkenin refah içerisinde olmasının yolu, o toplumun eğitiminden geçer” dedi.

“EĞİTİME DESTEK ÇOK ÖNEMLİ”

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, STK’ların ve Mezitli Kent Konseyinin işbirliği ile okullara yapılan bu destekleri önemsediklerini söyledi.

Kılıç, “Engelleri birlikte aşmanın yolu eğitime verilen destekle olur. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen  Mezitli Kent Konseyine ve ASKON ailesine teşekkür ederiz. Son yıllarda eğitime verilen destekle, okuma yazma oranında büyük başarı yakalamış durumdayız” diye konuştu.

 

“OKUYAN NESLİN, GELECEĞE DAHA GÜVENLE BAKACAĞINA KUŞKU YOK”

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan’a vekalet eden Humay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, “

“Destek Ol Engelleri Aşalım” Proje kapsamında, okullarda, tam zamanlı kaynaştırma yoluyla eğitimlerine devam eden, yetersizliği olan öğrenciler ile özel yetenekli öğrenciler için özel eğitim desteği verilmesi amacıyla, eğitim odamızı, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul’un da bu ihtiyacı bizlere bildirmesiyle, ASKON olarak  destek verdik. Eğitime yatırım, insana yatırım olarak algılanması, bütün yatırımlardan daha öncelikli görüyoruz. Okuyan neslin geleceğe daha güvenle bakacağına kuşku yok. Bu nedenle önceliğimiz eğitime destek amaçlı sosyal sorumluluk projesidir. ASKON ailesi olarak bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz destek eğitim odası, bir çok çocuğumuza dokunacak. Bu dokunuşlar bizlere umut olacak. Umutların tükenmemesi dileğiyle; öncelikle ASKON aileme, Mezitli Kent Konseyi başkanı Sibel Gelbul’a, Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimize ve tüm emeği geçen, aracı olan, yapan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanı Sibel Gelbul ve ASKON’u temsilen Mahmut Arslan’a plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.