Ekmen ‘MTSO bu şehrin öncü gücüdür’

Güncel 24.08.2023 - 08:00, Güncelleme: 25.08.2023 - 19:29
 

Ekmen ‘MTSO bu şehrin öncü gücüdür’

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, kent dinamiklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır ve yönetimini ziyaret eden Ekmen, kent ve ülke ekonomisini güçlendirecek her türlü girişime destek vereceklerini söyledi. 138 yaşında olan MTSO’nun 25 bine yaklaşan üye sayısı ve işlem kapasitesiyle Mersin’in öncü gücü olduğunun altını çizen Ekmen, her kesimden iş insanının buluşma noktası olması nedeniyle çok önemli bir değere de sahip olduğunu dile getirdi. DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir'in de eşlik ettiği ziyarette, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve kurmaylarının geçmiş dönemlerde özellikle ekonomik alanda yakaladıkları başarılarla kendilerini ispatladığının altını çizen Ekmen, “Bu şehrin dört ana aksı var. Tarım, turizm, Sanayi, lojistik. MTSO bu dört ana aksın ortak buluşma noktasıdır. Farklı güçlerin ve kesimlerin kesişim noktası olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odamızın oluşturduğu diyalog zemini kentimizin gücü olarak kendini göstermektedir. Odamız, yereli ve merkezi yönetimi birleştiren bir zemin oluşturmaktadır. Ticaret ve Sanayi odası yerel yönetim ile merkezi idare arasında, muhalefetiyle iktidar siyaseti arasında kuvvetli bir köprü olabilir. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu rolün oynayabilmesi için üzerimize düşen neyse büyük bir kararlılıkla ifade edeceğiz. DEVA Partisi olarak kentimize ve ülkemize çok değerli katkıları bulunan MTSO’ya her türlü desteği vermeye hazırız.  Gayemiz kuru bir muhalefet değil, Mersin’in hak ettiği sıçramayı yapabilmesi için sürece destek olmaktır" dedi.                                                                                                                                                                                                                      
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, kent dinamiklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır ve yönetimini ziyaret eden Ekmen, kent ve ülke ekonomisini güçlendirecek her türlü girişime destek vereceklerini söyledi.

138 yaşında olan MTSO’nun 25 bine yaklaşan üye sayısı ve işlem kapasitesiyle Mersin’in öncü gücü olduğunun altını çizen Ekmen, her kesimden iş insanının buluşma noktası olması nedeniyle çok önemli bir değere de sahip olduğunu dile getirdi.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir'in de eşlik ettiği ziyarette, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve kurmaylarının geçmiş dönemlerde özellikle ekonomik alanda yakaladıkları başarılarla kendilerini ispatladığının altını çizen Ekmen, “Bu şehrin dört ana aksı var. Tarım, turizm, Sanayi, lojistik. MTSO bu dört ana aksın ortak buluşma noktasıdır. Farklı güçlerin ve kesimlerin kesişim noktası olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odamızın oluşturduğu diyalog zemini kentimizin gücü olarak kendini göstermektedir. Odamız, yereli ve merkezi yönetimi birleştiren bir zemin oluşturmaktadır. Ticaret ve Sanayi odası yerel yönetim ile merkezi idare arasında, muhalefetiyle iktidar siyaseti arasında kuvvetli bir köprü olabilir. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu rolün oynayabilmesi için üzerimize düşen neyse büyük bir kararlılıkla ifade edeceğiz. DEVA Partisi olarak kentimize ve ülkemize çok değerli katkıları bulunan MTSO’ya her türlü desteği vermeye hazırız.  Gayemiz kuru bir muhalefet değil, Mersin’in hak ettiği sıçramayı yapabilmesi için sürece destek olmaktır" dedi.                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.