Ekmen’den Yoğun Bayramlaşma Programı

Siyaset 02.07.2023 - 10:00, Güncelleme: 02.07.2023 - 10:00
 

Ekmen’den Yoğun Bayramlaşma Programı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Kurban Bayramını Mersinlilerle birlikte geçirdi.

Bayram boyunca yoğun bir ziyaret ve tebrik programına katılan Ekmen, Mersin İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Mersin teşkilatları ve Mersinlilerle bir araya geldi. Program kapsamında Şırnaklılar Derneği, Batuyanlar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Batmanlılar Derneği, Hasenan Derneği, Bitlisliler Derneği, Zaza-Der Derneği, Ceylanpınarlılar Derneği, Hakkarililer Derneği, Muşlular Derneği tarafından bayramlaşma programlarına katılarak dernek üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Ekmen, Timurtaş ve Aydın ailelerinin düğün törenlerine de katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Ekmen Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayram programı kapsamında parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mersin İl Başkanı Sedat Topuoğlu, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Çamlıyayla İlçe Başkanı Orhan Temur, Erdemli İlçe Başkanı İhsan Akbaş’ın yanı sıra vatandaşların katıldığı program yoğun ilgi nedeniyle İl binası önündeki alanda gerçekleştirildi. Konuklarla sohbet ederek Bayramlarını kutlayan Ekmen, “Kurban Bayramına erişmiş olduğumuz şu günlerde  bayram mutluluğumuzu Mersinli hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak istedim. Programımız izin verdiği ölçüde tüm yöre derneklerimizin bayramlaşma törenlerine katılmaya özen gösterdik. 4 gün boyunca yoğun ama keyifli bir yorgunluk yaşadık” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Kurban Bayramını Mersinlilerle birlikte geçirdi.

Bayram boyunca yoğun bir ziyaret ve tebrik programına katılan Ekmen, Mersin İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programında Mersin teşkilatları ve Mersinlilerle bir araya geldi.

Program kapsamında Şırnaklılar Derneği, Batuyanlar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Batmanlılar Derneği, Hasenan Derneği, Bitlisliler Derneği, Zaza-Der Derneği, Ceylanpınarlılar Derneği, Hakkarililer Derneği, Muşlular Derneği tarafından bayramlaşma programlarına katılarak dernek üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Ekmen, Timurtaş ve Aydın ailelerinin düğün törenlerine de katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Ekmen Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayram programı kapsamında parti teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mersin İl Başkanı Sedat Topuoğlu, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Çamlıyayla İlçe Başkanı Orhan Temur, Erdemli İlçe Başkanı İhsan Akbaş’ın yanı sıra vatandaşların katıldığı program yoğun ilgi nedeniyle İl binası önündeki alanda gerçekleştirildi.

Konuklarla sohbet ederek Bayramlarını kutlayan Ekmen, “Kurban Bayramına erişmiş olduğumuz şu günlerde  bayram mutluluğumuzu Mersinli hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak istedim. Programımız izin verdiği ölçüde tüm yöre derneklerimizin bayramlaşma törenlerine katılmaya özen gösterdik. 4 gün boyunca yoğun ama keyifli bir yorgunluk yaşadık” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.