Forum Mersin’de Magnum Popup Store’a yoğun ilgi

30.09.2019 - 17:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Forum Mersin’de Magnum Popup Store’a yoğun ilgi

Dünyaca ünlü Magnum markasının Popup dükkanı Mersinlilerin yoğun isteği üzerine 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’de...

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin’in 20 Ağustos -22 Eylül tarihleri arasında ev sahipliğini yaptığı dünyaca ünlü Magnum Popup Store, Anadolu’da en çok ilgiyi Mersin’de görünce, bu yoğun ilgi ve Mersinlilerin isteği üzerine 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’de kalma karar verdi.   Forum Mersin, Mersin’in sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile düzenlenen açılış etkinliğinin ardından oldukça merak uyandıran Magnum Popup Store’da her hafta farklı etkinliklerle misafirlerini ağırladı.   Seçeceği süslemeler ve enfes Magnum çikolataları ile kendi dondurmasını hazırlamak isteyen tüm misafirlerimizi 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’e bekliyoruz.
Dünyaca ünlü Magnum markasının Popup dükkanı Mersinlilerin yoğun isteği üzerine 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’de...

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin’in 20 Ağustos -22 Eylül tarihleri arasında ev sahipliğini yaptığı dünyaca ünlü Magnum Popup Store, Anadolu’da en çok ilgiyi Mersin’de görünce, bu yoğun ilgi ve Mersinlilerin isteği üzerine 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’de kalma karar verdi.  
Forum Mersin, Mersin’in sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile düzenlenen açılış etkinliğinin ardından oldukça merak uyandıran Magnum Popup Store’da her hafta farklı etkinliklerle misafirlerini ağırladı.  
Seçeceği süslemeler ve enfes Magnum çikolataları ile kendi dondurmasını hazırlamak isteyen tüm misafirlerimizi 20 Ekim’e kadar Forum Mersin’e bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.