Güngör, 'Atatürk'ü şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.'

Güncel 09.11.2022 - 18:00, Güncelleme: 09.11.2022 - 18:00
 

Güngör, 'Atatürk'ü şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.'

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör,  mesajında şu ifadelere yer verdi: "Atatürk hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli lideridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kelam Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının hedefi, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmaktı. Kurtuluş Savaşımız ile bizleri bağımsızlığa ulaştıran Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, onun aziz hatırası önünde göstereceğimiz en büyük saygıdır. Atatürk’ün emanetine, ülkemizin birliğine ve dirliğine kast edenlerin emelleri hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale gibi aydınlattığı uygarlık yolunda, gösterdiği hedeflerle kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve var gücümüzle çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 84. yıldönümünde Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.''                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı Davut Güngör,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Atatürk hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli lideridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kelam Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının hedefi, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmaktı. Kurtuluş Savaşımız ile bizleri bağımsızlığa ulaştıran Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, onun aziz hatırası önünde göstereceğimiz en büyük saygıdır. Atatürk’ün emanetine, ülkemizin birliğine ve dirliğine kast edenlerin emelleri hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir.

Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale gibi aydınlattığı uygarlık yolunda, gösterdiği hedeflerle kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve var gücümüzle çalışmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 84. yıldönümünde Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.''                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.