Güngör, 'Mersin'in kurtuluşunun 102. yıldönümü kutlu olsun'

Güncel 03.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 03.01.2024 - 10:03
 

Güngör, 'Mersin'in kurtuluşunun 102. yıldönümü kutlu olsun'

Mersin İli Muş Hemşehrileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Davut Güngör 3 ocak Mersin'în kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mersin İli Muş Hemşehrileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Davut Güngör yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Mersin 3 Ocak 1922'de  Fransız işgalcilerine karşı verdiği bağımsızlık mücadelesi ile esarete asla boyun eğmeyeceğini göstermiştir.8 Eylül Mersin için yalnızca bir tarih değil, tarihten öte kentimizin kurtuluş kaderini bin bir zorluk içinde tayin ettiği; şanlı kurtuluşumuzun ve işgal güçlerine karşı yazdığımız destanın adıdır.  Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanları bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Onların bıraktığı bağımsız, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Atatürk'ün "Mersinliler, Mersin'e Sahip Çıkınız" sözü ile hareket ederek;bu vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek; bu bilinci gelecek nesillere aktararak güzel yurdumuzu daha güvenli bir şekilde onlara emanet etmek bizlerin borcudur. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılının tüm halkımıza kutlu olmasını dilerim"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Mersin İli Muş Hemşehrileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Davut Güngör 3 ocak Mersin'în kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mersin İli Muş Hemşehrileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Davut Güngör yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

" Mersin 3 Ocak 1922'de  Fransız işgalcilerine karşı verdiği bağımsızlık mücadelesi ile esarete asla boyun eğmeyeceğini göstermiştir.8 Eylül Mersin için yalnızca bir tarih değil, tarihten öte kentimizin kurtuluş kaderini bin bir zorluk içinde tayin ettiği; şanlı kurtuluşumuzun ve işgal güçlerine karşı yazdığımız destanın adıdır. 
Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanları bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Onların bıraktığı bağımsız, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Atatürk'ün "Mersinliler, Mersin'e Sahip Çıkınız" sözü ile hareket ederek;bu vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek; bu bilinci gelecek nesillere aktararak güzel yurdumuzu daha güvenli bir şekilde onlara emanet etmek bizlerin borcudur.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Mersinʹin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılının tüm halkımıza kutlu olmasını dilerim"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.