Güngör, ' Toplu Konut Projesi İlimize ve Ülkemize Hayırlı Olsun'

Güncel 13.09.2022 - 22:42, Güncelleme: 14.09.2022 - 09:22
 

Güngör, ' Toplu Konut Projesi İlimize ve Ülkemize Hayırlı Olsun'

Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Güngör, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ak Parti Hükümetinin her zaman böyle güzel projeler ve imkanlar sunduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim Projesi" ni açıkladı. Proje tüm ülkede heyecan yaratmıştır.Sayın Erdoğan her zaman halkımızın yanında olmuş ve yine her zaman halkını düşündüğünü göstermiştir. Proje ile  250 bin konut yapılacak ve 100 bin arsa satışa çıkarılacak. Böylece 2 yılda ilk etabının bitirilmesi ve tamamının da 5 yıl içinde bitirilmesi  planlanıyor. Halkımız 608 bin lira fiyata sahip, 2 artı 1 konutlarına aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle, 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. Aynı şekilde 850 bin liralık 3 artı 1 konutlarına  ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecek. Görüleceği üzere çok ucuz ve uzun vadeli taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmuş oldu. Bunların dışında da arsa ve işyeri satışları da yine çok uygun koşullarda sunulacak. Başvurular 14 eylül'de başlayıp, ekim ayı sonuna kadar yapılabilecek. 250 bin konutluk bu büyük projede Mersin kentimiz de yer almakta. Mersin’e merkezde 2122,Anamur'da 1000, Toroslar ilçesine 650, Aydıncık ilçesinde 128,  Mut ilçesinde 400, Silifke ilçesinde 400 ve Tarsus ilçesinde 400 konut yapılacak. Toplamda 5100 konut Mersinimize  hayırlı uğurlu olsun. Bu projenin gerçekleştirdiği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." dedi.                                                                                                                                                                                                                                 
Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Davut Güngör, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Güngör, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ak Parti Hükümetinin her zaman böyle güzel projeler ve imkanlar sunduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim Projesi" ni açıkladı. Proje tüm ülkede heyecan yaratmıştır.Sayın Erdoğan her zaman halkımızın yanında olmuş ve yine her zaman halkını düşündüğünü göstermiştir. Proje ile  250 bin konut yapılacak ve 100 bin arsa satışa çıkarılacak. Böylece 2 yılda ilk etabının bitirilmesi ve tamamının da 5 yıl içinde bitirilmesi  planlanıyor.

Halkımız 608 bin lira fiyata sahip, 2 artı 1 konutlarına aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle, 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. Aynı şekilde 850 bin liralık 3 artı 1 konutlarına  ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecek. Görüleceği üzere çok ucuz ve uzun vadeli taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmuş oldu. Bunların dışında da arsa ve işyeri satışları da yine çok uygun koşullarda sunulacak. Başvurular 14 eylül'de başlayıp, ekim ayı sonuna kadar yapılabilecek.

250 bin konutluk bu büyük projede Mersin kentimiz de yer almakta. Mersin’e merkezde 2122,Anamur'da 1000, Toroslar ilçesine 650, Aydıncık ilçesinde 128,  Mut ilçesinde 400, Silifke ilçesinde 400 ve Tarsus ilçesinde 400 konut yapılacak.

Toplamda 5100 konut Mersinimize  hayırlı uğurlu olsun.

Bu projenin gerçekleştirdiği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.