Hasan Tüzün 'Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyorum'

Güncel 23.11.2022 - 11:05, Güncelleme: 23.11.2022 - 11:05
 

Hasan Tüzün 'Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyorum'

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek gibi kutsal olduğu kadar büyük bir sorumluluk gerektiren mesleklerini sevgi, şefkat ve heyecanlarını katarak üstün bir gayretle yerine getirmektedir. Bir ülkenin, bir milletin gelişmesi, ülkenin kalkınması, medeniyette ilerlemesi, geleceğe güvenle bakmasının en önemli yolu eğitimdir. Bu eğitimi verecek olanlar ise öğretmenlerimizdir. Ülkemizin her köşesinde, türlü zorlukları aşarak çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak, nitelikli insanların oluşmasını sağlayan kutsal görevi gerçekleştiren yine öğretmenlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek gibi kutsal olduğu kadar büyük bir sorumluluk gerektiren mesleklerini sevgi, şefkat ve heyecanlarını katarak üstün bir gayretle yerine getirmektedir. Bir ülkenin, bir milletin gelişmesi, ülkenin kalkınması, medeniyette ilerlemesi, geleceğe güvenle bakmasının en önemli yolu eğitimdir. Bu eğitimi verecek olanlar ise öğretmenlerimizdir. Ülkemizin her köşesinde, türlü zorlukları aşarak çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak, nitelikli insanların oluşmasını sağlayan kutsal görevi gerçekleştiren yine öğretmenlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.