ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan'dan Mezitli ve Akdeniz Belediyelerine ziyaret

26.04.2019 - 20:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan'dan Mezitli ve Akdeniz Belediyelerine ziyaret

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve yönetimi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ve Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

ASKON Yönetim Kurulu üyeleri, yeniden Mezitli Belediye Başkanı seçilen Neşet Tarhan'a ziyarette bulundular. ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Mezitli Belediyesi Neşet Tarhan'ı makamında tebrik edip, yeni dönemde görevinde başarılar dilediler. Sıcak bir ortamda, hoş sohbetlerin edildiği ziyarette Başkan Tarhan, ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arslan ailesi hayırsever ve yardımsever bir aile Mezitli halkına daha güzel hizmetler yapmak için her türlü imkanlarını kullanacaklarını dile getiren Tarhan, bu dönemde daha güzel ve yemyeşil bir Mezitli için seferber olacaklarını, Arslan Ailesini çok yakından tanıdığını, hayırsever ve yardımsever bir ailenin Mersin için büyük bir kazanım olduğunu sözlerine ekledi. Hasan Arslan ve ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini ağırlayan Başkan Neşet Tarhan'a nazik ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederken çiçek ve günün anlamına özel hazırlanan hediyelerini takdim ettiler. ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan’dan Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak ziyareti ASKON Mersin Şube  Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeler,i 31 Mart Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanı Seçilen M. Mustafa  GÜLTAK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kalabalık bir heyetle giden Hasan Arslan, Akdeniz Belediye başkanı M. Mustafa Gültak'a bu zorlu görevinde başarılar diledi. Projeler birer birer hayata geçecek Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa  Gültak ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirerek kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini dile getirdi. Akdeniz'i daha güzel ve yaşanılır bir hale getirmek için projelerini birer birer hayata geçireceğini söyleyen M. Mustafa Gültak’a  Hasan Arslan tarafından çiçek ve günün anlamına özel hazırlanan hediyesi takdim edildi.
ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve yönetimi Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ve Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

ASKON Yönetim Kurulu üyeleri, yeniden Mezitli Belediye Başkanı seçilen Neşet Tarhan'a ziyarette bulundular. ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri Mezitli Belediyesi Neşet Tarhan'ı makamında tebrik edip, yeni dönemde görevinde başarılar dilediler. Sıcak bir ortamda, hoş sohbetlerin edildiği ziyarette Başkan Tarhan, ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arslan ailesi hayırsever ve yardımsever bir aile

Mezitli halkına daha güzel hizmetler yapmak için her türlü imkanlarını kullanacaklarını dile getiren Tarhan, bu dönemde daha güzel ve yemyeşil bir Mezitli için seferber olacaklarını, Arslan Ailesini çok yakından tanıdığını, hayırsever ve yardımsever bir ailenin Mersin için büyük bir kazanım olduğunu sözlerine ekledi. Hasan Arslan ve ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini ağırlayan Başkan Neşet Tarhan'a nazik ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederken çiçek ve günün anlamına özel hazırlanan hediyelerini takdim ettiler.

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan’dan Akdeniz Belediye Başkanı M.Mustafa Gültak ziyareti

ASKON Mersin Şube  Başkanı Hasan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeler,i 31 Mart Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanı Seçilen M. Mustafa  GÜLTAK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kalabalık bir heyetle giden Hasan Arslan, Akdeniz Belediye başkanı M. Mustafa Gültak'a bu zorlu görevinde başarılar diledi.

Projeler birer birer hayata geçecek

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa  Gültak ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirerek kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini dile getirdi. Akdeniz'i daha güzel ve yaşanılır bir hale getirmek için projelerini birer birer hayata geçireceğini söyleyen M. Mustafa Gültak’a  Hasan Arslan tarafından çiçek ve günün anlamına özel hazırlanan hediyesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.