KA.DER 14. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

02.07.2021 - 09:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

KA.DER 14. Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Pandemi yasakları nedeniyle ertelenen KA.DER Genel Kurulunu 19 Haziran 2021 günü gerçekleşti. İlksen Sorguç Dinçer yeniden Danışma Kurulu Üyeliğine Nezihe Şahman da Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçildi.

KA.DER Danışma Kurulu Üyesi İlksen Sorguç Dinçer Genel Kurul sonrsı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   "Önceki dönemde KA.DER’e gerek kurullarda görev yaparak gerekse üye olarak katkılarını sunan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler. Yeni dönemde kurullarımızda sorumluluk almayı üstlenen üyelerimiz belirlendi.. KA.DER kurullara sığmayacak kadar büyük bir örgüt. KA.DER’in amacı için birleşmiş tüm üyelerinin KA.DER’in amacına ulaşmasını kendine görev bileceğine ve birlikte güçlü olacağımıza inanıyorum.. Yeni ekibimizle hem önceki dönem başlattığımız çalışmaları sürdürecek hem de birbirimizin farklı uzmanlık alanları ve yeteneklerinin birleşmesiyle kadınlar ve eşitlik için yeni çalışmalar başlatacağız. KA.DER'e duyduğumuz sorumlulukta birleştiğimizi genel kurulda bir kez daha görmek, inancımızı yeniden tazeledi. Bu heyecan ve dinamizmle Türkiye'deki tüm kadınlar adına daha fazlasını yapmak, kadın dayanışmasını güçlendirmek, yeni iş birlikleri ile KA.DER'in sesini hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde yaygınlaştırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni dönemde tüm farklılıklarımızla demokratik ve barışçıl bir biçimde amacımız için birleşme konusunda daha çok hassasiyet göstererek, dünyanın ve ülkenin geçtiği bu zorlu dönemde bir aradalığımızı koruyacağımıza inanıyorum. Gerek bana gerek arkadaşlarıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteğe teşekkür ediyor; sorumluluk bilinciyle çalışıp, her birimizin katkısıyla insanlık, eşitlik ve demokrasi adına daha güzel yarınlar yaratacağımıza güveniyorum. Seçilmiş yeni kurul üyelerimizin listesini sizlerle paylaşıyor ve yeni dönemimizin herkesiçin hayırlı olmasını diliyorum."   Genel Kurulda İlksen Sorguç Dinçer yeniden Danışma Kurulu Üyeliğine Nezihe Şahman da Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçildi.Ayrıca Esma Güvenç Sarı Yönetim Kurulu yedek, Melek Yıldız da Denetleme Kurulu yedek listede yer aldı.     KA.DER 14. OLAĞAN GENEL KURUL LİSTESİ GENEL YÖNETİM KURULU (Asil) Nuray Karaoğlu Azime Kocacık Dr. Elif Atayman Enif Yavuz Dipşar Medine Filiz Pehlivan Müzeyyen Narman Prof. Dr. Nilgün Tutal Av. Yasemin Öz Yeşim Ağırman DANIŞMA KURULU (Asil) Prof. Dr. Canan Balkır Av. Emine Perviz Erdem Prof. Dr. Fatmagül Berktay İlksen Sorguç Dinçer İnayet Begüm Yavuz Melda Onur Dr. Şengül Altan Arslan Av. Vildan Yirmibeşoğlu Av. Zehra Önay Alpago Zehra Tosun   DENETLEME KURULU (Asil) Dilara Kabaş Akman Av. Elif Doğan Türkmen Dr. Fatma Tunçköprülü DİSİPLİN KURULU (Asil) Ayfer Köni Hayriye Nükhet Gökaltay Nezihe Şahman   GENEL YÖNETİM KURULU (Yedek) Bahar Şen Kazancı Ebru Done Av. Merve Dilara Kocacık Esma Güvenç Sarı Işık Cemre Güngör Fisun Mehlika Toca Dr. Zeynep Banu Dalaman Saime Ekşi Filiz Balta   DANIŞMA KURULU (Yedek) Binay Bilge Annak Ayşe Dilek Ertükel Türkan Ağır   DENETLEME KURULU (Yedek) Rezzan Evsen Ezgi Şahan Melek Yıldız   DİSİPLİN KURULU (Yedek) Av. Gülgün Kaner Melek Bilecen Tansel Namlıses
Pandemi yasakları nedeniyle ertelenen KA.DER Genel Kurulunu 19 Haziran 2021 günü gerçekleşti. İlksen Sorguç Dinçer yeniden Danışma Kurulu Üyeliğine Nezihe Şahman da Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçildi.

KA.DER Danışma Kurulu Üyesi İlksen Sorguç Dinçer Genel Kurul sonrsı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Önceki dönemde KA.DER’e gerek kurullarda görev yaparak gerekse üye olarak katkılarını sunan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler. Yeni dönemde kurullarımızda sorumluluk almayı üstlenen üyelerimiz belirlendi.. KA.DER kurullara sığmayacak kadar büyük bir örgüt. KA.DER’in amacı için birleşmiş tüm üyelerinin KA.DER’in amacına ulaşmasını kendine görev bileceğine ve birlikte güçlü olacağımıza inanıyorum.. Yeni ekibimizle hem önceki dönem başlattığımız çalışmaları sürdürecek hem de birbirimizin farklı uzmanlık alanları ve yeteneklerinin birleşmesiyle kadınlar ve eşitlik için yeni çalışmalar başlatacağız. KA.DER'e duyduğumuz sorumlulukta birleştiğimizi genel kurulda bir kez daha görmek, inancımızı yeniden tazeledi. Bu heyecan ve dinamizmle Türkiye'deki tüm kadınlar adına daha fazlasını yapmak, kadın dayanışmasını güçlendirmek, yeni iş birlikleri ile KA.DER'in sesini hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde yaygınlaştırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni dönemde tüm farklılıklarımızla demokratik ve barışçıl bir biçimde amacımız için birleşme konusunda daha çok hassasiyet göstererek, dünyanın ve ülkenin geçtiği bu zorlu dönemde bir aradalığımızı koruyacağımıza inanıyorum. Gerek bana gerek arkadaşlarıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteğe teşekkür ediyor; sorumluluk bilinciyle çalışıp, her birimizin katkısıyla insanlık, eşitlik ve demokrasi adına daha güzel yarınlar yaratacağımıza güveniyorum. Seçilmiş yeni kurul üyelerimizin listesini sizlerle paylaşıyor ve yeni dönemimizin herkesiçin hayırlı olmasını diliyorum."
 

Genel Kurulda İlksen Sorguç Dinçer yeniden Danışma Kurulu Üyeliğine Nezihe Şahman da Disiplin Kurulu asil üyeliğine seçildi.Ayrıca Esma Güvenç Sarı Yönetim Kurulu yedek, Melek Yıldız da Denetleme Kurulu yedek listede yer aldı.

 

 

KA.DER 14. OLAĞAN GENEL KURUL LİSTESİ
GENEL YÖNETİM KURULU (Asil)

Nuray Karaoğlu
Azime Kocacık
Dr. Elif Atayman
Enif Yavuz Dipşar
Medine Filiz Pehlivan
Müzeyyen Narman
Prof. Dr. Nilgün Tutal
Av. Yasemin Öz
Yeşim Ağırman


DANIŞMA KURULU (Asil)


Prof. Dr. Canan Balkır
Av. Emine Perviz Erdem
Prof. Dr. Fatmagül Berktay
İlksen Sorguç Dinçer
İnayet Begüm Yavuz
Melda Onur
Dr. Şengül Altan Arslan
Av. Vildan Yirmibeşoğlu

Av. Zehra Önay Alpago
Zehra Tosun

 

DENETLEME KURULU (Asil)


Dilara Kabaş Akman
Av. Elif Doğan Türkmen
Dr. Fatma Tunçköprülü


DİSİPLİN KURULU (Asil)


Ayfer Köni
Hayriye Nükhet Gökaltay
Nezihe Şahman

 

GENEL YÖNETİM KURULU (Yedek)

Bahar Şen Kazancı
Ebru Done
Av. Merve Dilara Kocacık
Esma Güvenç Sa
Işık Cemre Güngör
Fisun Mehlika Toca
Dr. Zeynep Banu Dalaman
Saime Ekşi
Filiz Balta

 

DANIŞMA KURULU (Yedek)


Binay Bilge Annak
Ayşe Dilek Ertükel
Türkan Ağır

 

DENETLEME KURULU (Yedek)

Rezzan Evsen
Ezgi Şahan
Melek Yıldız

 

DİSİPLİN KURULU (Yedek)


Av. Gülgün Kaner
Melek Bilecen
Tansel Namlıses

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.