Karaduvar Balık Festivali 21-22 Aralık'ta sizleri bekliyor

19.12.2019 - 20:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Karaduvar Balık Festivali 21-22 Aralık'ta sizleri bekliyor

Akdeniz'in lezzeti sardalya, eğlenceyle bir araya geliyor. Festival boyunca sardalya ekmek ikramı ile Karaduvar Balık Festivali bu hafta sonu 21-22 Aralık'ta Karaduvar'da sizi bekliyor

Akdeniz ilçesinin başarılı belediye başkanı Mustafa Gültak, Karaduvar'ın tanıtımına katkı sağlayacak festival etkinliği gerçekleştiriyor.Gültak, tüm Mersin halkını bu coşku ve eğlence dolu festivale davet etti. Festival boyunca sardalya ekmek ikramı ile Karaduvar Balık Festivali bu hafta sonu 21-22 Aralık'ta Karaduvar'da sizi bekliyor. İki gün sürecek festivalde Sardalya ekmek ikramının yanısıra ödüllü yarışmalar, konserler, çocuk aktivite alanları ve gösteriler için tüm Mersin halkı davetli. Kendi oltan ve yeminle gel, saat 15:00-16:30 arası en büyük balığı yakala ödülü kazan! Oltayla Balık Avı Yarışması, 21 Aralık tarihinde Karaduvar Balık Festivali'nde... Birinciye: 500₺ İkinciye: 300₺ Üçüncüye: 150₺ değerinde Decathlon Hediye Çeki. Kayıtlar 21 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'de festival alanında başlıyor.   Festival kapsamında İyi yaşam ve beslenme uzmanı Dilara Koçak ile açılışın hemen ardından güzel bir söyleşi gerçekleşecek. Birinci gün sevilen sanatçı Sinan Akçıl konseri saat 17.00'de, ikinci gün Gülden Vurandemir konseri de saat 15.00'de yer alacak.    
Akdeniz'in lezzeti sardalya, eğlenceyle bir araya geliyor. Festival boyunca sardalya ekmek ikramı ile Karaduvar Balık Festivali bu hafta sonu 21-22 Aralık'ta Karaduvar'da sizi bekliyor

Akdeniz ilçesinin başarılı belediye başkanı Mustafa Gültak, Karaduvar'ın tanıtımına katkı sağlayacak festival etkinliği gerçekleştiriyor.Gültak, tüm Mersin halkını bu coşku ve eğlence dolu festivale davet etti.

Festival boyunca sardalya ekmek ikramı ile Karaduvar Balık Festivali bu hafta sonu 21-22 Aralık'ta Karaduvar'da sizi bekliyor.

İki gün sürecek festivalde Sardalya ekmek ikramının yanısıra ödüllü yarışmalar, konserler, çocuk aktivite alanları ve gösteriler için tüm Mersin halkı davetli.

Kendi oltan ve yeminle gel, saat 15:00-16:30 arası en büyük balığı yakala ödülü kazan!

Oltayla Balık Avı Yarışması, 21 Aralık tarihinde Karaduvar Balık Festivali'nde...

Birinciye: 500₺
İkinciye: 300₺
Üçüncüye: 150₺ değerinde Decathlon Hediye Çeki.

Kayıtlar 21 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'de festival alanında başlıyor.

 

Festival kapsamında İyi yaşam ve beslenme uzmanı Dilara Koçak ile açılışın hemen ardından güzel bir söyleşi gerçekleşecek.

Birinci gün sevilen sanatçı Sinan Akçıl konseri saat 17.00'de, ikinci gün Gülden Vurandemir konseri de saat 15.00'de yer alacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.