Kılıç, '24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularla kutluyorum'

Güncel 23.11.2022 - 10:45, Güncelleme: 23.11.2022 - 10:45
 

Kılıç, '24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten duygularla kutluyorum'

İVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 24 kasın Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların iyi bir birey olması için elinden geleni yaparak yarınlarımızı güvence altına alan öğretmenlerimiz dünyanın en onurlu mesleklerinden birini icra etmektedir. Öğretmenler, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, toplumdaki barışın ve huzurun sağlanmasında, ülkenin kalkınmasında ve kültürel mirasın genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedirler  Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslek olan öğretmenlik görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerimize ömür boyu teşekkür etsek azdır. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ʹ Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözleriyle öğretmenlerimize verdiği değeri ve önemi ifade etmiştir.Bizler de gelecek nesilleri emanet ettiği öğretmenlerimizin bu görevinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli, onların yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü saygıyla ve minnetle anıyor; onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan geleceğin mimarları kıymetli öğretmenlerimizin 24 kasım Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum. "                                                                                                                                                                                                                                                          
İVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İVECO Kılıçlar Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, 24 kasın Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların iyi bir birey olması için elinden geleni yaparak yarınlarımızı güvence altına alan öğretmenlerimiz dünyanın en onurlu mesleklerinden birini icra etmektedir. Öğretmenler, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, toplumdaki barışın ve huzurun sağlanmasında, ülkenin kalkınmasında ve kültürel mirasın genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedirler

 Emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslek olan öğretmenlik görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerimize ömür boyu teşekkür etsek azdır.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ʹ Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir ve öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözleriyle öğretmenlerimize verdiği değeri ve önemi ifade etmiştir.Bizler de gelecek nesilleri emanet ettiği öğretmenlerimizin bu görevinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeli, onların yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü saygıyla ve minnetle anıyor; onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan geleceğin mimarları kıymetli öğretmenlerimizin 24 kasım Öğretmenler Günüʹnü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum. "                                                                                                                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.