Kılıç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı

Güncel 08.03.2023 - 09:45, Güncelleme: 08.03.2023 - 09:45
 

Kılıç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ mesajında;  "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Avrupa'nın birçok ülkesinden önce, kadını siyasi yaşama dahil etmiş ve kadının önemini vurgularken aynı zamanda cinsiyet eşitliğini de sağlamaya çalışmıştır şeklindeki sözlerini şöyle sürdürdü: Kadının güçlenmesi, demokrasinin, üretimin, bereketin, hukukun ve toplumun güçlenmesi demektir. İş hayatında kadın varlığının sürdürülebilir olması, kalkınmanın en önemli parametresidir. Bu nedenle, her alanda olduğu gibi, kadına bakış açısında da cinsiyet ayrımının bir kenara bırakılarak, kültürel ve zihinsel gelişimin yaratılması gerekmektedir. Özellikle iş dünyasında cinsiyet eşitliğinin sağlanması, daha demokratik, daha rekabetçi ve aynı zamanda daha başarılı bir ortam sağlayacaktır. Daha güçlü yarınlar ve daha güçlü Türkiye için, adı gelecek olan kadınlarımızın eğitimi büyük önem taşımaktadır"dedi IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ sözlerini; "Bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en samimi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadeleri ile tamamladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ mesajında; 

"Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Avrupa'nın birçok ülkesinden önce, kadını siyasi yaşama dahil etmiş ve kadının önemini vurgularken aynı zamanda cinsiyet eşitliğini de sağlamaya çalışmıştır şeklindeki sözlerini şöyle sürdürdü: Kadının güçlenmesi, demokrasinin, üretimin, bereketin, hukukun ve toplumun güçlenmesi demektir. İş hayatında kadın varlığının sürdürülebilir olması, kalkınmanın en önemli parametresidir. Bu nedenle, her alanda olduğu gibi, kadına bakış açısında da cinsiyet ayrımının bir kenara bırakılarak, kültürel ve zihinsel gelişimin yaratılması gerekmektedir. Özellikle iş dünyasında cinsiyet eşitliğinin sağlanması, daha demokratik, daha rekabetçi ve aynı zamanda daha başarılı bir ortam sağlayacaktır. Daha güçlü yarınlar ve daha güçlü Türkiye için, adı gelecek olan kadınlarımızın eğitimi büyük önem taşımaktadır"dedi

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ sözlerini; "Bu vesile ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en samimi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadeleri ile tamamladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.