Kocamaz ‘İktidarımızda Esnaf Para Kazanacak, Vatandaşın Alım Gücü Artacak’

Siyaset 25.04.2023 - 15:15, Güncelleme: 25.04.2023 - 15:15
 

Kocamaz ‘İktidarımızda Esnaf Para Kazanacak, Vatandaşın Alım Gücü Artacak’

İYİ Parti Mersin 1 sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ,Tarsus merkez ve beş kırsal mahallede esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Kocamaz, "Bugüne kadar yaşanmış tüm sıkıntılarının sona ereceğini bildirerek hep beraber tarihe imzamızı atacağız” dedi.   14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. Kurulduğu günden bu yana sahada olan ve vatandaşla iç içe olan İYİ Partililer seçim çalışmalarında da ön plana çıktı. Her gün kent genelinde sıkılmadık el, çalınmadık esnaf kapısı bırakmamaya gayret eden İYİ Parti Mersin 1 sıra Milletvekili Adayı , GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda  İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Mersin Milletvekili adayı Erkan Arıcı ve Teşkilatla birlikte Tarsus’un Merkez ve  5 kırsal mahallede esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplumun hemen hemen her kesimi tarafından sevilerek ilgi ile takip edilen Kocamaz halkın desteğini alırken sıkıntıları yerinde dinleme fırsatı buldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi. Kocamaz, Tarsus’ta ki esnaf ve vatandaş buluşmasının ardından, Atalar, Bahşiş , Kulak , Yeşiltepe, Aliefendioğlu kırsal Mahallerinde bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi. Burada da  esnafları tek tek dolaşan Kocamaz, sıkıntıları dinleyip önümüzdeki bu seçimin önemini anlattı. Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istendi. Özellikle çok büyük bir vebal taşıdıklarının altını çizen Kocamaz ve partililer, gençler ve çocukların geleceği için 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimin son şansımız olduğunu ve bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi. Yerelde olduğu gibi bu seçimde de Kocamaz’ın arkasında ve destekçisi olacaklarını belirten esnaf ve vatandaşlar çıktıkları bu yolda en büyük destekçilerinin kendileri olduğunu belirtiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
İYİ Parti Mersin 1 sıra Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz ,Tarsus merkez ve beş kırsal mahallede esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Kocamaz, "Bugüne kadar yaşanmış tüm sıkıntılarının sona ereceğini bildirerek hep beraber tarihe imzamızı atacağız” dedi.

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. Kurulduğu günden bu yana sahada olan ve vatandaşla iç içe olan İYİ Partililer seçim çalışmalarında da ön plana çıktı.

Her gün kent genelinde sıkılmadık el, çalınmadık esnaf kapısı bırakmamaya gayret eden İYİ Parti Mersin 1 sıra Milletvekili Adayı , GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda  İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Mersin Milletvekili adayı Erkan Arıcı ve Teşkilatla birlikte Tarsus’un Merkez ve  5 kırsal mahallede esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplumun hemen hemen her kesimi tarafından sevilerek ilgi ile takip edilen Kocamaz halkın desteğini alırken sıkıntıları yerinde dinleme fırsatı buldu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi.

Kocamaz, Tarsus’ta ki esnaf ve vatandaş buluşmasının ardından, Atalar, Bahşiş , Kulak , Yeşiltepe, Aliefendioğlu kırsal Mahallerinde bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Burada da  esnafları tek tek dolaşan Kocamaz, sıkıntıları dinleyip önümüzdeki bu seçimin önemini anlattı.

Esnaf ve vatandaşlar zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verilerek herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istendi.

Özellikle çok büyük bir vebal taşıdıklarının altını çizen Kocamaz ve partililer, gençler ve çocukların geleceği için 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimin son şansımız olduğunu ve bir kez daha iyi düşünmelerini ve görüşleri ne olursa olsun oy kullanmalarını istedi.

Yerelde olduğu gibi bu seçimde de Kocamaz’ın arkasında ve destekçisi olacaklarını belirten esnaf ve vatandaşlar çıktıkları bu yolda en büyük destekçilerinin kendileri olduğunu belirtiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.