Mahalle Halkından Emniyet Güçlerine Büyük Sürpriz

14.04.2020 - 12:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mahalle Halkından Emniyet Güçlerine Büyük Sürpriz

Mersin'in Akdeniz ilçesi Mesudiye mahallesi 5110 sokakta yaşayan mahalle halkından emniyet güçlerine hoş bir sürpriz gerçekleştirdi.

Mersin'in Akdeniz ilçesi Mesudiye mahallesi 5110 sokakta yaşayan mahalle halkı "mahallede büyük bir kavga var" diye ekip çağırdı. Olay yerine giden ekipler hoş bir sürprizle karşılaştılar. Mahalle halkı alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde emniyet güçlerine yaş pasta ikramında buludular ve " Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız" dediler. Eminiyet güçleri de bu hoş sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, " Çok teşekkür ederiz. Bu bizi çok gururlandırdı.Sizler için varız. Her zaman yanınızdayız. Her ihtiyacınız olduğunda, her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz." dediler Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizde ve Mersin'de insanların bu salgından korunması için en çok çaba gösteren ve özellikle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında gece gündüz görev yapan ve anonslarıyla halka moral veren emniyet güçlerine bir teşekkür morali de vatandaşlardan gelmiş oldu. İnovatifhaber
Mersin'in Akdeniz ilçesi Mesudiye mahallesi 5110 sokakta yaşayan mahalle halkından emniyet güçlerine hoş bir sürpriz gerçekleştirdi.

Mersin'in Akdeniz ilçesi Mesudiye mahallesi 5110 sokakta yaşayan mahalle halkı "mahallede büyük bir kavga var" diye ekip çağırdı. Olay yerine giden ekipler hoş bir sürprizle karşılaştılar.

Mahalle halkı alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde emniyet güçlerine yaş pasta ikramında buludular ve " Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsınız" dediler.

Eminiyet güçleri de bu hoş sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, " Çok teşekkür ederiz. Bu bizi çok gururlandırdı.Sizler için varız. Her zaman yanınızdayız. Her ihtiyacınız olduğunda, her daim yanınızda olmaya devam edeceğiz." dediler

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını dolayısıyla ülkemizde ve Mersin'de insanların bu salgından korunması için en çok çaba gösteren ve özellikle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında gece gündüz görev yapan ve anonslarıyla halka moral veren emniyet güçlerine bir teşekkür morali de vatandaşlardan gelmiş oldu.

İnovatifhaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.