MEPİAD SGK Mersin İl Müdürü Sn. Ali Koç'u ağırladı

Güncel 28.08.2023 - 20:45, Güncelleme: 28.08.2023 - 23:41
 

MEPİAD SGK Mersin İl Müdürü Sn. Ali Koç'u ağırladı

MEPİAD Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği düzenlediği etkinlikle SGK Mersin İl Müdürü Sn. Ali Koç'u ağırladı.

MEPİAD Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği, Başkan Özcan Demir ve dernek  üyelerinin katıldığı toplantıda Sgk Mersin İl Müdürü Ali Koç dernek üyelerinin sektörlerinde iş veren olarak yaşamış oldukları sıkıntıları ve sgk hakları konularında sorularını yanıtladı. Sgk Mersin İl Müdürü Ali Koç  iş güvenliğinin artık çok önemli olduğunu firmaların bu konuda özenli davranmaları gerektiğini ve işçi haklarının daha öncelikli olduğundan, iş kazalarında işçi kendi sağlık probleminden dahi kaza veya yaralanma geçirse bile iş kazası sayıldığı gibi, değişen yeni düzenlemelerden bahsetti. Ayrıca mülteci işçi konusunda izlenmesi gereken yolları anlattı. Koç, onun dışında Mersindeki sgk bağkur ve emekli sandığı ile çalışanlarla ilgili istatiksel bilgiler sundu. Eyt'lilerin yapmış olduğu başvuru sürecini anlattı ve henüz başvurusu cevaplanmamış Eyt'lilerin bağkurdan sgk ya yada sgk dan emekli sandığına geçiş gibi düzenlemelerin olduğundan dolayı gecikme yaşandığını söyledi. Sgk'nın doğum ve askerlik borçlanması konusundan bilgiler sundu. Ayrıca Mepiad'ın talebi doğrultusunda kendisi ve birim müdürleri ile birlikte daha ayrıntılı daha kapasiteli bir toplantı da yapabileceklerinin sözünü verdi. Toplantı sonunda Mepiad Başkanı Özcan Demir, Ali Koç'a Atatürk desenli kahve fincan setinden hediye etti ve " katılımlarından dolayı dernek üyelerine ve bizleri aydınlatan Sgk İl Müdürü Ali Koç'a  teşekkür eder, sözünü aldığımız bir sonraki geniş kapsamlı toplantımızda tekrar buluşmayı dileriz"dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
MEPİAD Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği düzenlediği etkinlikle SGK Mersin İl Müdürü Sn. Ali Koç'u ağırladı.

MEPİAD Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği, Başkan Özcan Demir ve dernek  üyelerinin katıldığı toplantıda Sgk Mersin İl Müdürü Ali Koç dernek üyelerinin sektörlerinde iş veren olarak yaşamış oldukları sıkıntıları ve sgk hakları konularında sorularını yanıtladı.

Sgk Mersin İl Müdürü Ali Koç  iş güvenliğinin artık çok önemli olduğunu firmaların bu konuda özenli davranmaları gerektiğini ve işçi haklarının daha öncelikli olduğundan, iş kazalarında işçi kendi sağlık probleminden dahi kaza veya yaralanma geçirse bile iş kazası sayıldığı gibi, değişen yeni düzenlemelerden bahsetti. Ayrıca mülteci işçi konusunda izlenmesi gereken yolları anlattı. Koç, onun dışında Mersindeki sgk bağkur ve emekli sandığı ile çalışanlarla ilgili istatiksel bilgiler sundu. Eyt'lilerin yapmış olduğu başvuru sürecini anlattı ve henüz başvurusu cevaplanmamış Eyt'lilerin bağkurdan sgk ya yada sgk dan emekli sandığına geçiş gibi düzenlemelerin olduğundan dolayı gecikme yaşandığını söyledi. Sgk'nın doğum ve askerlik borçlanması konusundan bilgiler sundu. Ayrıca Mepiad'ın talebi doğrultusunda kendisi ve birim müdürleri ile birlikte daha ayrıntılı daha kapasiteli bir toplantı da yapabileceklerinin sözünü verdi.

Toplantı sonunda Mepiad Başkanı Özcan Demir, Ali Koç'a Atatürk desenli kahve fincan setinden hediye etti ve " katılımlarından dolayı dernek üyelerine ve bizleri aydınlatan Sgk İl Müdürü Ali Koç'a  teşekkür eder, sözünü aldığımız bir sonraki geniş kapsamlı toplantımızda tekrar buluşmayı dileriz"dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.