Mersin Ekonomi Platformu Mesiad’ın Ev Sahipliğinde Toplandı

Ekonomi 22.09.2023 - 11:31, Güncelleme: 22.09.2023 - 11:31
 

Mersin Ekonomi Platformu Mesiad’ın Ev Sahipliğinde Toplandı

Mersin Ekonomi Platformu (MEP) haftalık olağan toplantısı Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) ev sahipliğinde yapıldı.

MEP Dönem Başkanı Servet Özkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda hayata geçirilecek faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. MEP üyelerine MESİAD'ın kuruluş sürecini ve gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MESİAD Başkanı Hasan Engin yaptığı konuşmada, Mersin'in gelişmesi için hayati öneme sahip projeler için kamuoyu baskısı oluşturmak gerektiğine vurgu yaptı.   Mersin’in her alanda dinamizm kazanması için Ankara'da bakanlık düzeyinde bir dizi ziyaretlerde bulunulmasına karar verildiği toplantıda MESİAD Başkanı Engin'e gösterdiği ev sahipliği için teşekkür eden MEP Dönem Başkanı Servet Özkaya, "MESİAD, tecrübesi ve projeleri hayata geçirme pratiği ile platformumuza büyük güç vermektedir. Sayın Engin'in yol gösteren önerileri her zaman platformumuz açısından ufuk açıcı olmuştur" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Mersin Ekonomi Platformu (MEP) haftalık olağan toplantısı Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) ev sahipliğinde yapıldı.
MEP Dönem Başkanı Servet Özkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda hayata geçirilecek faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
MEP üyelerine MESİAD'ın kuruluş sürecini ve gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MESİAD Başkanı Hasan Engin yaptığı konuşmada, Mersin'in gelişmesi için hayati öneme sahip projeler için kamuoyu baskısı oluşturmak gerektiğine vurgu yaptı.
 
Mersin’in her alanda dinamizm kazanması için Ankara'da bakanlık düzeyinde bir dizi ziyaretlerde bulunulmasına karar verildiği toplantıda MESİAD Başkanı Engin'e gösterdiği ev sahipliği için teşekkür eden MEP Dönem Başkanı Servet Özkaya, "MESİAD, tecrübesi ve projeleri hayata geçirme pratiği ile platformumuza büyük güç vermektedir. Sayın Engin'in yol gösteren önerileri her zaman platformumuz açısından ufuk açıcı olmuştur" dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.