Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Güncel 09.01.2024 - 11:53, Güncelleme: 09.01.2024 - 11:58
 

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö. Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi: Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin gelişmesinin, her gün daha da aşama kaydetmesinin vazgeçilmez aktörlerinden biri basın ve yayın organlarımızdır. Bu nedenledir ki basın yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü büyük güç olarak nitelendirilir. Toplumların yolunun aydınlanmasında ve çağdaş medeniyet yolculuğunda gazetecilerimizin önemli rolü bulunmaktadır. İlkeli, tarafsız, dürüst ve vicdanlı gazetecilerimiz bu yolculukta toplumumuzun can damarıdırlar. Gazetecilerimiz çok onurlu ve anlamlı sorumluluklar içeren bir meslek icra ediyorlar. Toplumumuzun dünyadaki, ülkemizdeki, Mersin’imizdeki gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde öğrenmesinde hepimizin gözü ve kulağıdırlar. Genel görüş ve taleplerimizin kamuoyuna yansıtılmasında hepimizin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Böylece ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlamaktadırlar. Tüm bunları yaparken gazetecilerimiz gönül verdikleri bu meslekte zaman ve mekân ayrımı gözetmeden var güçleriyle çalışıyorlar. Bu şerefli mesleğin gereklerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiriyorlar. Gazetecilerimiz gece gündüz demeden verdikleri bu emek ile her türlü takdiri hak ediyorlar. Ülkemizin ve Mersin’imizin geleceğe dair çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşılması ancak sağlıklı işleyen bir basın mekanizması ile mümkün olabilir. Basın çalışanlarımızın sorunlarının çözülmesi, sıkıntılarının giderilmesi, çalışma şatlarının daha da iyileştirilmesi ortak arzumuzdur. Basın çalışanlarımız görevlerini daha verimli icra ettikçe ülkemiz ve Mersin’imiz de hedeflerine daha hızlı ilerleyecektir. Bu süreçte bugüne kadar olduğu gibi basın çalışanlarımızın bundan sonra da ellerinden gelen tüm gayreti göstereceğinize gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle basın sektörünün emekçileri değerli gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, onurlu mesleklerinde yürekten başarılar diliyorum                                                                                                                                                          
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö. Abdullah Özdemir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:

Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin gelişmesinin, her gün daha da aşama kaydetmesinin vazgeçilmez aktörlerinden biri basın ve yayın organlarımızdır. Bu nedenledir ki basın yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü büyük güç olarak nitelendirilir. Toplumların yolunun aydınlanmasında ve çağdaş medeniyet yolculuğunda gazetecilerimizin önemli rolü bulunmaktadır. İlkeli, tarafsız, dürüst ve vicdanlı gazetecilerimiz bu yolculukta toplumumuzun can damarıdırlar.

Gazetecilerimiz çok onurlu ve anlamlı sorumluluklar içeren bir meslek icra ediyorlar. Toplumumuzun dünyadaki, ülkemizdeki, Mersin’imizdeki gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde öğrenmesinde hepimizin gözü ve kulağıdırlar. Genel görüş ve taleplerimizin kamuoyuna yansıtılmasında hepimizin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Böylece ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlamaktadırlar.

Tüm bunları yaparken gazetecilerimiz gönül verdikleri bu meslekte zaman ve mekân ayrımı gözetmeden var güçleriyle çalışıyorlar. Bu şerefli mesleğin gereklerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiriyorlar. Gazetecilerimiz gece gündüz demeden verdikleri bu emek ile her türlü takdiri hak ediyorlar.

Ülkemizin ve Mersin’imizin geleceğe dair çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşılması ancak sağlıklı işleyen bir basın mekanizması ile mümkün olabilir. Basın çalışanlarımızın sorunlarının çözülmesi, sıkıntılarının giderilmesi, çalışma şatlarının daha da iyileştirilmesi ortak arzumuzdur. Basın çalışanlarımız görevlerini daha verimli icra ettikçe ülkemiz ve Mersin’imiz de hedeflerine daha hızlı ilerleyecektir.

Bu süreçte bugüne kadar olduğu gibi basın çalışanlarımızın bundan sonra da ellerinden gelen tüm gayreti göstereceğinize gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle basın sektörünün emekçileri değerli gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, onurlu mesleklerinde yürekten başarılar diliyorum                                                                                                                                                          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.