Mersin Vergi Dairesinden Kan Bağışı Kampanyası Etkinliği

Güncel 25.02.2022 - 18:38, Güncelleme: 25.02.2022 - 18:38
 

Mersin Vergi Dairesinden Kan Bağışı Kampanyası Etkinliği

Kan Bağışı Kampanyası Etkinliği

Kan bağışı kampanyası öncesi Kızılay Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Metin GÖNEN ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hilal AYAS Başkanımız Seyfettin BAYSAL’ın konuğu oldular.  Etkinlik süresince kan veren ve sürekli kan bağışçısı olan  personele Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, sosyal sorumluluk bilinciyle insani değerlerimizi ön plana çıkararak göstermiş oldukları  duyarlı davranışları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine Teşekkür Belgesi takdim etti.
Kan Bağışı Kampanyası Etkinliği

Kan bağışı kampanyası öncesi Kızılay Kan Merkezi Müdür Vekili Dr. Metin GÖNEN ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Hilal AYAS Başkanımız Seyfettin BAYSAL’ın konuğu oldular. 

Etkinlik süresince kan veren ve sürekli kan bağışçısı olan  personele Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, sosyal sorumluluk bilinciyle insani değerlerimizi ön plana çıkararak göstermiş oldukları  duyarlı davranışları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.