MESİAD 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni 12 Ocak'ta Gerçekleştirilecek

Güncel 09.01.2024 - 16:50, Güncelleme: 12.01.2024 - 17:36
 

MESİAD 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni 12 Ocak'ta Gerçekleştirilecek

12 Ocak 2024 Cuma günü, saat 18.00'da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) "13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni " için basın açıklaması MESİAD toplantı salonunda yapıldı.

Kente değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirileceği Ödül Töreni'nde; Mersin'in üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan firmaların hem ülke ekonomisi hem de kent ekonomisi adına önemli olduğunu belirten MESİAD Başkanı Hasan Engin, "Cumhuriyetin 100. Yılında bu yıl 13'üncüsünü düzenleyeceğimiz "MESİAD Yılın İş İnsanları Ödül Töreni" 12 Ocak 2024 Cuma Saat 18’00 da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Kurulduğu günden bu yana Mersin için yoğun çalışmalarını sürdüren, kentimizin çıkarları adına projeler üreten MESİAD, Cumhuriyetin 100. MESİAD'ın 33. yılında Mersin'e değer katan firmalarımızn gururunu taçlandıracaktır.Kentimizin üretim,istihdam ve ihracatına katkı sağlayan tüm firmalarımız bizlerin gururudur. Ülkemnizin ve kentimizin kalkınması için üretim faaliyetlerini yoğun bir çaba ile sürdürerek, yatırımları ile yeni iş sahaları oluşturup binlerce kişiye istihdam sağlayan ve ihracat ağını her geçen gün genişleten firmalarımız onur ve gurur kaynağımızdır. Onların bu çabalarını takdir ve tebrik etmek adına düzenleyeceğimiz MESİAD Yılın İş İnsanları Ödül Töreninde iş dünyamızın kıymetli temsilcilerini ve Mersinlileri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 12 Ocak'ta Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ödül törenimize tüm Mersinller davet ediyoruz" dedi    Törende Turizm, Savunma Sanayi Teşviği, Vefa ödülü, Kent onur ödülü, Sosyal Belediyeciliği katkı ödülü, İstihdam ödülü ve Girişimci iş insanı ödülü gibi kategorilerde ödüller sunulacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                      
12 Ocak 2024 Cuma günü, saat 18.00'da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) "13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni " için basın açıklaması MESİAD toplantı salonunda yapıldı.

Kente değer katan kurum ve kuruluşlar ödüllendirileceği Ödül Töreni'nde; Mersin'in üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan firmaların hem ülke ekonomisi hem de kent ekonomisi adına önemli olduğunu belirten MESİAD Başkanı Hasan Engin, "Cumhuriyetin 100. Yılında bu yıl 13'üncüsünü düzenleyeceğimiz "MESİAD Yılın İş İnsanları Ödül Töreni" 12 Ocak 2024 Cuma Saat 18’00 da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Kurulduğu günden bu yana Mersin için yoğun çalışmalarını sürdüren, kentimizin çıkarları adına projeler üreten MESİAD, Cumhuriyetin 100. MESİAD'ın 33. yılında Mersin'e değer katan firmalarımızn gururunu taçlandıracaktır.Kentimizin üretim,istihdam ve ihracatına katkı sağlayan tüm firmalarımız bizlerin gururudur. Ülkemnizin ve kentimizin kalkınması için üretim faaliyetlerini yoğun bir çaba ile sürdürerek, yatırımları ile yeni iş sahaları oluşturup binlerce kişiye istihdam sağlayan ve ihracat ağını her geçen gün genişleten firmalarımız onur ve gurur kaynağımızdır. Onların bu çabalarını takdir ve tebrik etmek adına düzenleyeceğimiz MESİAD Yılın İş İnsanları Ödül Töreninde iş dünyamızın kıymetli temsilcilerini ve Mersinlileri aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 12 Ocak'ta Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ödül törenimize tüm Mersinller davet ediyoruz" dedi   

Törende Turizm, Savunma Sanayi Teşviği, Vefa ödülü, Kent onur ödülü, Sosyal Belediyeciliği katkı ödülü, İstihdam ödülü ve Girişimci iş insanı ödülü gibi kategorilerde ödüller sunulacak.                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.