Mesiad Başkanı Hasan Engin Kurban Bayramını Kutladı

Güncel 28.06.2023 - 09:20, Güncelleme: 29.06.2023 - 09:55
 

Mesiad Başkanı Hasan Engin Kurban Bayramını Kutladı

Mesiad Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin bayram nedeniyle yayımladığı mesajında; “Ülkemizde yaşadığımız büyük deprem felaketleri ve bütün olumsuzlukları bir nebze de olsa unutmak için bayramlar önemlidir. Küresel kriz sonrası yaşanılan olumsuzlukların aşılması için hükümet ve diğer yetkililerimizin yatırımcıların önünü açması, rekabet etme gücünü artırması önemlidir. Yapılmasını beklediğimiz yapısal reformlar gerçekleştirilerek sivil anayasa ve yeniden inşa sürecinin ülkemizin gündemine geleceğine inanıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, iş barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bir ülke bizim en büyük hayalimizdir. Bayram vesilesiyle, dünyanın dört bir yanındaki çatışma, açlık ve sefaletlerin sona ermesini diliyor, iş dünyası başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın hoşgörü, barış ve kardeşlik duygularıyla Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Mesiad Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin bayram nedeniyle yayımladığı mesajında;

“Ülkemizde yaşadığımız büyük deprem felaketleri ve bütün olumsuzlukları bir nebze de olsa unutmak için bayramlar önemlidir.

Küresel kriz sonrası yaşanılan olumsuzlukların aşılması için hükümet ve diğer yetkililerimizin yatırımcıların önünü açması, rekabet etme gücünü artırması önemlidir. Yapılmasını beklediğimiz yapısal reformlar gerçekleştirilerek sivil anayasa ve yeniden inşa sürecinin ülkemizin gündemine geleceğine inanıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; üreticilerimiz ile sanayicilerimizin refaha eriştiği, iş barışı ve toplumsal barışın hüküm sürdüğü bir ülke bizim en büyük hayalimizdir.

Bayram vesilesiyle, dünyanın dört bir yanındaki çatışma, açlık ve sefaletlerin sona ermesini diliyor, iş dünyası başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın hoşgörü, barış ve kardeşlik duygularıyla Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.