Mezitli Belediyesi'nde Asgari Ücret 5000 TL oldu

Güncel 17.12.2021 - 21:34, Güncelleme: 17.12.2021 - 21:34
 

Mezitli Belediyesi'nde Asgari Ücret 5000 TL oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde 4.500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin ardından bir müjde de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi.

Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesinde çalışan personelin alacağı en düşük ücretin net 5.000 Türk Lirası olacağını duyurdu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı açıklamada;   “Bugüne kadar çalışanlarımıza haklarını verirken, toplu sözleşmeleri yaparken, her zaman şartlarımızı zorluyor ve belirlenen rakamın üzerinde bir ücret tarifesi uyguluyorduk. Ancak ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyon öyle bir noktaya geldi ki tüm Türkiye’de olduğu gibi, belediyemizin çalışanları da çok zor ekonomik şartlarla mücadele etmek zorunda bırakıldı. Ülkemizin ekonomi yönetiminin yaptığı önemli hatalar durumu bu noktaya getirdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde verilen asgari ücret net  4.500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin üzerine biz de bir katkı koyarak Mezitli Belediyesi’ndeki  en düşük ücreti net 5.000 TL olacak şekilde belirledik. Ekibimizle birlikte çalışanlarımızın enflasyon baskısından daha az etkilenerek görevlerini daha mutlu şekilde yapabilmeleri için şartlarımızı da zorlayarak önemli bir artış sağlamış olduk. Emekleriyle çağdaş, mutlu Mezitli’yi yaratan tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.        
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde 4.500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin ardından bir müjde de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan geldi.

Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesinde çalışan personelin alacağı en düşük ücretin net 5.000 Türk Lirası olacağını duyurdu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı açıklamada;

 

“Bugüne kadar çalışanlarımıza haklarını verirken, toplu sözleşmeleri yaparken, her zaman şartlarımızı zorluyor ve belirlenen rakamın üzerinde bir ücret tarifesi uyguluyorduk.

Ancak ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve yüksek enflasyon öyle bir noktaya geldi ki tüm Türkiye’de olduğu gibi, belediyemizin çalışanları da çok zor ekonomik şartlarla mücadele etmek zorunda bırakıldı. Ülkemizin ekonomi yönetiminin yaptığı önemli hatalar durumu bu noktaya getirdi.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen “CHP’li Belediyelerde verilen asgari ücret net  4.500 Türk Lirası olacak” şeklindeki müjdenin üzerine biz de bir katkı koyarak Mezitli Belediyesi’ndeki  en düşük ücreti net 5.000 TL olacak şekilde belirledik. Ekibimizle birlikte çalışanlarımızın enflasyon baskısından daha az etkilenerek görevlerini daha mutlu şekilde yapabilmeleri için şartlarımızı da zorlayarak önemli bir artış sağlamış olduk. Emekleriyle çağdaş, mutlu Mezitli’yi yaratan tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.