MGC Seçimlerinde R.Kaya Tepe, Güven Tazeledi.

Güncel 28.01.2024 - 12:50, Güncelleme: 28.01.2024 - 12:50
 

MGC Seçimlerinde R.Kaya Tepe, Güven Tazeledi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi ve R.Kaya Tepe başkanlığındaki kırmızı liste güven tazeledi.

Genel kurulda 2 liste yarıştı. R.Kaya Tepe'nin başkanlığındaki kırmızı liste 155 oy, Beycan Üçkardeş'in başkanlığındaki beyaz liste ise 58 oy aldı. 7 oy geçersiz sayıldı.   Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R.Kaya Tepe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kent gazetecilerinin kurumsallaşmış, mesleki değerleri yüksek, gelenekleri oturmuş, demokratik bir Mersin Gazeteciler Cemiyeti için çıktığımız bu yolda Genel Kurulumuzu tamamlamış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve üyelerimize teşekkürü borç biliriz.Kaybedeni olmayan bu seçimde kazanan Mersin Gazeteciler Cemiyeti ailesi olmuştur. Bu vesileyle başkanlık için yarışan üyelerimizden Beycan Üçkardeş ve ekibine de genel kurul sürecinin tamamında gösterdikleri olgunluk için ayrıca teşekkür etmek isterim. Bu seçim Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin cemiyetlerine daha da kenetlenmesine vesile olmuştur. Önümüzdeki dönem tüm üyelerimizin desteğiyle cemiyetimiz için hep birlikte gayret içinde olacağız.Kent gazetecilerinin en iyi çalışma ve yaşam koşullarına sahip olması için emanet bilinciyle aldığımız görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu başarının bir ekip çalışmasıyla elde edildiğini bilerek sürecin başından beri yanımda olan başta tüm yönetim kurulumuza, bu dönemde yeni arkadaşlarımızın katılımını sağlamak amacıyla kendi istekleriyle yönetim kurulundaki görevlerinden feragat eden Şevket Coşkun, Abdi Satıroğlu, Bekir Coşkun ve Ali Kemal Köseoğlu’na, tüm çalışma arkadaşlarıma, Genel kurulumuza katılım sağlayarak Divan heyetini oluşturan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya, Başkan vekili Cafer Esendemir’e, Genel sekreter Bayram Ekici’ye, Divan heyetinde MGC’yi temsilen yer alan Nevzat Gilik’e ve tüm TGF ailesine ayrıca teşekkür etmek isterim. Kurucularımızın ve önceki dönem başkanlarımızın ortak idealleri doğrultusunda üyelerimizi temsil etme sorumluluğunun farkında olarak yeni dönemin kentimize, kent gazetecilerine ve Mersin Gazeteciler Cemiyetine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.                                                                                                                    
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi ve R.Kaya Tepe başkanlığındaki kırmızı liste güven tazeledi.
Genel kurulda 2 liste yarıştı. R.Kaya Tepe'nin başkanlığındaki kırmızı liste 155 oy, Beycan Üçkardeş'in başkanlığındaki beyaz liste ise 58 oy aldı. 7 oy geçersiz sayıldı.
 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R.Kaya Tepe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Kent gazetecilerinin kurumsallaşmış, mesleki değerleri yüksek, gelenekleri oturmuş, demokratik bir Mersin Gazeteciler Cemiyeti için çıktığımız bu yolda Genel Kurulumuzu tamamlamış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz.
Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve üyelerimize teşekkürü borç biliriz.Kaybedeni olmayan bu seçimde kazanan Mersin Gazeteciler Cemiyeti ailesi olmuştur. Bu vesileyle başkanlık için yarışan üyelerimizden Beycan Üçkardeş ve ekibine de genel kurul sürecinin tamamında gösterdikleri olgunluk için ayrıca teşekkür etmek isterim.
Bu seçim Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin cemiyetlerine daha da kenetlenmesine vesile olmuştur. Önümüzdeki dönem tüm üyelerimizin desteğiyle cemiyetimiz için hep birlikte gayret içinde olacağız.Kent gazetecilerinin en iyi çalışma ve yaşam koşullarına sahip olması için emanet bilinciyle aldığımız görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.
Bu başarının bir ekip çalışmasıyla elde edildiğini bilerek sürecin başından beri yanımda olan başta tüm yönetim kurulumuza, bu dönemde yeni arkadaşlarımızın katılımını sağlamak amacıyla kendi istekleriyle yönetim kurulundaki görevlerinden feragat eden Şevket Coşkun, Abdi Satıroğlu, Bekir Coşkun ve Ali Kemal Köseoğlu’na, tüm çalışma arkadaşlarıma, Genel kurulumuza katılım sağlayarak Divan heyetini oluşturan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya, Başkan vekili Cafer Esendemir’e, Genel sekreter Bayram Ekici’ye, Divan heyetinde MGC’yi temsilen yer alan Nevzat Gilik’e ve tüm TGF ailesine ayrıca teşekkür etmek isterim.
Kurucularımızın ve önceki dönem başkanlarımızın ortak idealleri doğrultusunda üyelerimizi temsil etme sorumluluğunun farkında olarak yeni dönemin kentimize, kent gazetecilerine ve Mersin Gazeteciler Cemiyetine hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.                                                                                                                    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.