Özkan, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'

28.10.2019 - 15:37, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun'

Ak Parti Merin Milletvekili Hacı Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatan topraklarının bütünlüğü ve Cumhuriyeti korumanın azim ve kararlılığı içindeyiz. Atalarımızın en değerli miraslarından olan Cumhuriyetimizi ve onun sahip olduğu temel değerleri yüceltmek ve sürekli kılmak ancak huzur, güven ve barış içerisinde yaşayan, her alanda görev ve sorumluluklarını bilen güçlü toplumların sahip olduğu güçlü devlette mümkündür. Milletçe el ele verip, bu gücü oluşturmakta toplumun bütün fertlerine önemli görevler düşmektedir. Geçmişimiz, geleceğimiz, devletimiz ve vatanımız hepimizindir. Şanlı tarihimize, büyük milletimize, yüce devlet geleneğimize ve kutsal medeniyetimize yakışır bir gelecek inşa etmenin sorumluluğu her birimizin temel görevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıkları ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, değerli Mersinli hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."  
Ak Parti Merin Milletvekili Hacı Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatan topraklarının bütünlüğü ve Cumhuriyeti korumanın azim ve kararlılığı içindeyiz. Atalarımızın en değerli miraslarından olan Cumhuriyetimizi ve onun sahip olduğu temel değerleri yüceltmek ve sürekli kılmak ancak huzur, güven ve barış içerisinde yaşayan, her alanda görev ve sorumluluklarını bilen güçlü toplumların sahip olduğu güçlü devlette mümkündür. Milletçe el ele verip, bu gücü oluşturmakta toplumun bütün fertlerine önemli görevler düşmektedir. Geçmişimiz, geleceğimiz, devletimiz ve vatanımız hepimizindir.

Şanlı tarihimize, büyük milletimize, yüce devlet geleneğimize ve kutsal medeniyetimize yakışır bir gelecek inşa etmenin sorumluluğu her birimizin temel görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıkları ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, değerli Mersinli hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.