Toroslar’da Off -Road Fırtınası Esti

Spor 17.10.2023 - 14:55, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:55
 

Toroslar’da Off -Road Fırtınası Esti

Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde arazi araçlarıyla yapılan yarışlar nefes kesti.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, Kayrakkeşli Mahallesi’nde düzenlediği Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde arazi araçlarıyla yapılan yarışlar nefes kesti. Adrenalin ve heyecanın yüksek olduğu etkinlik yoğun ilgi gördü. Toroslar Belediyesi 3 gün süren etkinlikte; Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Adana illerinden gelen otomobil sporu off-road tutkunlarını ağırladı. Kayrakkeşli Mahallesi’nde bulunan Mersin Garip Kamp alanında gerçekleşen festivale katılanlar hem kamp yaptı hem de yarışları izleme imkanı buldu. Festivalde, çocuklar ve yetişkinler için özel etkinlikler, voleybol, açık hava sineması, trekking, yoga ve ateş başı sohbet faaliyetleri de yer aldı. “KIYASIYA MÜCADELENİN YAŞANDIĞI YARIŞLARI, VATANDAŞLAR PARKUR KENARINDAN TAKİP ETTİ” Toroslar Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan off road parkurunda ortaya koyulan mücadele ise ilgiyle izlendi. Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu yarışlar, 2 turdan oluştu. Müsabakalarda; S1, S2, S3, S4 klasmanlar yarıştı.  7’den 70’e yüzlerce vatandaş, parkurun etrafındaki izleme alanlarını doldurdu. Zorlu parkurların aşıldığı yarışlara katılan 5 kadın pilot da farklı kategorilerde hünerlerini sergiledi. Yarışların ardından düzenlenen törende dereceye giren sporculara kupaları verildi. Festivalde emeği geçenlere ise teşekkür plaketi takdim edildi. “TOROSLARIMIZIN DOĞAL GÜZELLİKLERİ EŞLİĞİNDE OFF ROAD BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin’de ilk olarak düzenledikleri Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde spor ve doğa tutkunlarını bir araya getirdiklerini söyledi. Festivale katılan herkese teşekkür eden ve yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Kayrakkeşli Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Off-Road ve Kamp Festivalimize katılan misafirlerimiz, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. 7’den 70’e herkes, 3 gün boyunca doğanın keyfini çıkarırken, hem sportif faaliyetlere katıldı hem de off road yarışlarını takip etti. Mersin’de Off Road heyecanını ve doğa sevgisini birleştiren bir festival düzenledik. Bu festival ile vatandaşlarımızı sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturmamızın yanı sıra dostlukların, kardeşliklerin kurulmasına da vesile olduk. Sporun merkezi Toroslarımızda bu etkinliklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.                                                                            
Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde arazi araçlarıyla yapılan yarışlar nefes kesti.

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, Kayrakkeşli Mahallesi’nde düzenlediği Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde arazi araçlarıyla yapılan yarışlar nefes kesti. Adrenalin ve heyecanın yüksek olduğu etkinlik yoğun ilgi gördü.

Toroslar Belediyesi 3 gün süren etkinlikte; Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Niğde, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Adana illerinden gelen otomobil sporu off-road tutkunlarını ağırladı.

Kayrakkeşli Mahallesi’nde bulunan Mersin Garip Kamp alanında gerçekleşen festivale katılanlar hem kamp yaptı hem de yarışları izleme imkanı buldu. Festivalde, çocuklar ve yetişkinler için özel etkinlikler, voleybol, açık hava sineması, trekking, yoga ve ateş başı sohbet faaliyetleri de yer aldı.

KIYASIYA MÜCADELENİN YAŞANDIĞI YARIŞLARI, VATANDAŞLAR PARKUR KENARINDAN TAKİP ETTİ”

Toroslar Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan off road parkurunda ortaya koyulan mücadele ise ilgiyle izlendi. Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu yarışlar, 2 turdan oluştu. Müsabakalarda; S1, S2, S3, S4 klasmanlar yarıştı. 

7’den 70’e yüzlerce vatandaş, parkurun etrafındaki izleme alanlarını doldurdu. Zorlu parkurların aşıldığı yarışlara katılan 5 kadın pilot da farklı kategorilerde hünerlerini sergiledi.

Yarışların ardından düzenlenen törende dereceye giren sporculara kupaları verildi. Festivalde emeği geçenlere ise teşekkür plaketi takdim edildi.

“TOROSLARIMIZIN DOĞAL GÜZELLİKLERİ EŞLİĞİNDE OFF ROAD BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin’de ilk olarak düzenledikleri Toroslar Off-Road ve Kamp Festivali’nde spor ve doğa tutkunlarını bir araya getirdiklerini söyledi.

Festivale katılan herkese teşekkür eden ve yarışlarda dereceye giren sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Kayrakkeşli Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Off-Road ve Kamp Festivalimize katılan misafirlerimiz, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. 7’den 70’e herkes, 3 gün boyunca doğanın keyfini çıkarırken, hem sportif faaliyetlere katıldı hem de off road yarışlarını takip etti. Mersin’de Off Road heyecanını ve doğa sevgisini birleştiren bir festival düzenledik. Bu festival ile vatandaşlarımızı sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturmamızın yanı sıra dostlukların, kardeşliklerin kurulmasına da vesile olduk. Sporun merkezi Toroslarımızda bu etkinliklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

                                                                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.