Toyota Plaza Boranlar’dan Kışa “Sağlam” Hazırlanmak İçin Servis Kampanyası

Ekonomi 16.11.2021 - 08:15, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:24
 

Toyota Plaza Boranlar’dan Kışa “Sağlam” Hazırlanmak İçin Servis Kampanyası

Mersin Toyota Plaza Boranlar’ın 18 Aralık tarihine kadar sürecek avantajlarla dolu geleneksel 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası' başladı…

Toyota sahiplerinin araçlarını tam bakımlı ve tam güvenli olarak kış aylarına hazırlamaları için düzenlenen avantajlarla dolu geleneksel 'Servis Günleri Kampanyası' başladı. 18 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için Mersin’de hizmet veren Toyota Plaza “Boranlar”a gelenler, tüm Toyota modelleri için ücretsiz check-up’tan da yararlanabilecekler.     Toyota Plaza “Boranlar”ın servis kampanyası dahilinde; Toyota’nın yine tüm modellerinde fren balata ve diskleri, debriyaj setleri, silecekler ile amortisör değişimleri yüzde 25 indirimli olarak gerçekleşecek. 3 yaş ve üstü Toyota modellerinde ise bakım işçiliği yüzde 30 indirimle sunulurken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştirilebilecek. Toyota Plaza “Boranlar” müşterileri, ayrıca Axess’e özel +4 taksit fırsatından da faydalanabilecek.   “Online servis” uygulamasından kolayca alınabilecek randevu ile Toyota sahiplerinin indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini Toyota Plaza “Boranlar”a götürmek olacak.  
Mersin Toyota Plaza Boranlar’ın 18 Aralık tarihine kadar sürecek avantajlarla dolu geleneksel 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası' başladı…

Toyota sahiplerinin araçlarını tam bakımlı ve tam güvenli olarak kış aylarına hazırlamaları için düzenlenen avantajlarla dolu geleneksel 'Servis Günleri Kampanyası' başladı. 18 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyadan yararlanmak için Mersin’de hizmet veren Toyota Plaza “Boranlar”a gelenler, tüm Toyota modelleri için ücretsiz check-up’tan da yararlanabilecekler.  

 

Toyota Plaza “Boranlar”ın servis kampanyası dahilinde; Toyota’nın yine tüm modellerinde fren balata ve diskleri, debriyaj setleri, silecekler ile amortisör değişimleri yüzde 25 indirimli olarak gerçekleşecek. 3 yaş ve üstü Toyota modellerinde ise bakım işçiliği yüzde 30 indirimle sunulurken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştirilebilecek. Toyota Plaza “Boranlar” müşterileri, ayrıca Axess’e özel +4 taksit fırsatından da faydalanabilecek.

 

“Online servis” uygulamasından kolayca alınabilecek randevu ile Toyota sahiplerinin indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini Toyota Plaza “Boranlar”a götürmek olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.