Ulusal Baklagil Konseyi 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Güncel 09.12.2021 - 22:46, Güncelleme: 10.12.2021 - 12:10
 

Ulusal Baklagil Konseyi 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Genel Kurulda Başkan Abdullah Özdemir ve yönetimi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula, Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şerafettin Memiş, Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (AHBİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ile genel kurul üyeleri katıldı. Pandemi nedeni ile geçen yıl ertelenmek zorunda kalınan Genel Kurulda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Prof.Dr.Halil İbrahim Ekiz. katip üyeliklerine de Doç.Dr. Salih Aksay ve Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı seçildi. Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir yaptığı açılış konuşmasında bakliyat üretimi ve tüketiminin artırılması,salgın süreciyle birlikte bakliyatın önemine yönelik oluşan farkındalığa ivme kazandırılması, bakliyatta kuraklığı ve su kısıtını temel alan bir üretim planlaması yapılması, Ürün Konseylerinin daha etkin hale getirilmesi ve gelişen bitkisel protein pazarı konularına değindi. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve denetim kurulu raporları okunarak oylanarak kabul edildi. Daha sonra yönetim kurulu, denetleme kurulu, araştırma ve danışma kurulunun seçimine geçildi ve mevcut başkan Abdullah Özdemir ile  yönetim kurulu oy birliği ile tekrar seçildi. Genel kurul dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.
Genel Kurulda Başkan Abdullah Özdemir ve yönetimi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula, Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şerafettin Memiş, Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (AHBİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ile genel kurul üyeleri katıldı. Pandemi nedeni ile geçen yıl ertelenmek zorunda kalınan Genel Kurulda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Prof.Dr.Halil İbrahim Ekiz. katip üyeliklerine de Doç.Dr. Salih Aksay ve Mersin Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Sarı seçildi.

Ulusal Baklagil Konseyi Başkanı Abdullah Özdemir yaptığı açılış konuşmasında bakliyat üretimi ve tüketiminin artırılması,salgın süreciyle birlikte bakliyatın önemine yönelik oluşan farkındalığa ivme kazandırılması, bakliyatta kuraklığı ve su kısıtını temel alan bir üretim planlaması yapılması, Ürün Konseylerinin daha etkin hale getirilmesi ve gelişen bitkisel protein pazarı konularına değindi.

Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve denetim kurulu raporları okunarak oylanarak kabul edildi.

Daha sonra yönetim kurulu, denetleme kurulu, araştırma ve danışma kurulunun seçimine geçildi ve mevcut başkan Abdullah Özdemir ile  yönetim kurulu oy birliği ile tekrar seçildi.

Genel kurul dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.